حجت الاسلام و المسلمین رنجبر در ابتدای سخنان خود در جمع مردم دولت آباد با استناد به آیات و روایات گفت: پرداخت زکات بعد از نماز از مهم ترین واجبات دینی است و در این مورد از امام صادق (ع) سوال شد چرا نماز و زکات در قران در کنار هم قرار داده شده است؟
وی افزود: حضرت در پاسخ به این سوال این گونه پاسخ دادند: هر کس نماز بخواند و زکات پرداخت نکند پروردگار عبادتش را نمی پذیرد؛ همانطور که روز قیامت روزی است که عموم مردم در صفی قرار می گیرند که از آن ها سوال می شود چرا حق مالت را که رسیدگی به محرومین بود ادا نکردی؟
این مسئول در ادامه با استناد به روایات؛ پرداخت زکات را باعث برکت در مال عمر و سرمایه دانست و خاطرنشان کرد: کسی که زکات را پرداخت نمی کند در لحظه مرگ، یهودی یا نصرانی از دنیا می رود. رنجبر در خصوص اهمیت پرداخت زکات اشاره ای به پرداخت زکات مستحبی با توجه به فتوای مراجع داشت که خداوند در قرآن از مسلمانان می خواهد حق مالشان را ادا کنند.
رئیس اداره زکات استان اصفهان در پایان با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و خالی بودن سفره فقرا و درماندگی در تهیه سبد کالا از مردم خواست که کمیته امداد را در رسیدگی به محرومین یاری کنند.
سال گذشته بالغ بر چهل میلیون تومان در سرفصل زکات سبد کالا به محرومین شهرستان برخوار پرداخت شد.