۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
17:40
کد خبر : 8866413
۱۵:۱۱

۱۳۹۶/۰۳/۰۸

جوجه طلایی شبکه پویا به مائده سادات رضوی رسید

سید محمود رضوی تهیه کننده سریال موفق پرده نشین به همراه دو فرزند خود، مائده و مطهره سحر گاه سومین روز ماه مبارک رمضان مهمان برنامه سر سفره خدا شدند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سید محمود رضوی تهیه کننده سریال موفق پرده نشین به همراه دو فرزند خود، مائده و مطهره  سحر گاه سومین روز ماه مبارک رمضان مهمان برنامه سر سفره خدا شدند.
در این برنامه رضوی که در سال گذشته به همراه دختر خردسال محجبه خود مائده سادات، سیمرغ بلورین جشنواره فجر 96 را برای فیلم ماجرای نیمروز دریافت کرده بود در مورد نقش پررنگ پدر در تربیت فرزندان با مجری برنامه صحبت کرد.
رضوی با بیان سختی های موجود در کار تربیت فرزندان اشاره کرد که سعی می کند همراهی مناسبی با دخترانش در اجتماع داشته باشند که البته  بعضی از موارد آن را مردم در قاب تصاویر خبری دیده اند.
در این دیدار خاطره انگیز مایده سادات دختر چهار ساله رضوی در خلال برنامه لوگوی شبکه پویا را با مجسمه جوجه که البته بی شباهت هم نیست اشتباه گرفت و این به اصطلاح جوجه طلایی را از مجریان برنامه هدیه گرفت همچنین تندیس لوگوی شبکه نهال نیز به خواهر بزرگتر او مطهره سادات اهدا شد.
لازم بذکر است برنامه سر سفره خدا برای دومین سال با ساختاری متفاوت و خلاقانه هنگام سحر به صورت زنده پخش می شود و با دعوت از شخصیت هایی محبوب فضای جذابی برای روزه داران به خصوص روزه اولی ها ایجاد کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید