۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:21
کد خبر : 8868082
۱۱:۲۲

۱۳۹۶/۰۳/۱۳

حمله‌جنگنده‎های‌آمریکایی‌به‌غیرنظامیان

تلویزیون سوریه اعلام کرد که در حمله جنگنده های آمریکایی به منطقه‎ای در استان رقه چندین نفر را به کام مرگ کشاند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، تلویزیون سوریه اعلام کرد که در پی حمله جنگنده‎های آمریکایی به منطقه الجمیلی در رقه 43 نفر از جمله چند کودک کشته شدند.

وزارت دفاع روسیه هفته گذشته اعلام کرد که عملیات این کشور علیه تروریست‎های مستقر در شهر رقه سوریه منجر به کشته شدن بیش از 80 نفر از اعضای داعش شده است.

این عملیات موجب انهدام 36 خودرو، 8 تانکر و 17 خودروی مجهز به تیربار عناصر داعش شده که در حال خروج از شهر رقه بودند.

بنابر اعلام وزارت دفاع روسیه این عملیات پس از شناسایی مواضع داعش از سوی هواپیماهای این کشور اجرا شده است.

وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که این کشور به عملیات نظامی به منظور ممانعت از خروج عناصر داعش از شهر رقه به سمت استان‎های حمص و حماه ادامه می‎دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید