۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
18:14
کد خبر : 8868552
۱۹:۲۹

۱۳۹۶/۰۳/۱۳
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه اشنویه عنوان کرد:

قرآن نازل شد تا بشر به سعادت ابدی برسد

محفل انس با قرآن کریم، در حسینیه امام خمینی (ره) گردانهای سپاه اشنویه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، در این محفل نورانی که در جمع کادر رسمی و وظیفه سپاه پاسداران اشنویه برگزار شد، قاریان ممتاز استانی به قرائت آیات نورانی و آسمانی قرآن کریم پرداختند.

در این برنامه حجت الاسلام والمسلمین قنبری، با اشاره به هدف برگزاری این محفل اظهار داشت: برگزاری محافل قرآن، به ایجاد فضای معنوی و ترویج فرهنگ دینی و اعتقادی در جامعه کمک می کند و فرصت بهره مندی از برکات قرآن را در زندگی عطا می کند.

وی با اشاره بر ضرورت انس گرفتن هرچه بیشتر با قرآن کریم و عمل به فرامین الهی آن گفت: انس با قرآن کریم و تعقل و تدبر در آیات آسمانی آن، زنگار از روح و جان انسان می زداید و تشخیص حق و باطل را آسان می کند و راه پاک زیستن را به انسان نشان می‌دهد و آن را به سعادت دنیوی و اخروی سوق می دهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه اشنویه با اشاره به رحلت پر سوز و گداز امام خمینی (ره) و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان امسال، ثواب این محفل را به روح پرفتوح ایشان و شهدای پانزده خرداد هدیه کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید