به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از میبد، آیت الله اعرافی در نشست شورای اداری شهرستان میبد ضمن اشاره به مسئولیت های مدیران در صیانت از سازمان ها، ادارات و دستگاه ها اظهار داشت: سازمان ها و ادارات مثل یک انسان دچار افسردگی ، پژمردگی و پیری می شوند و به عبارتی سازمان ها هم مثل اشخاص می توانند سالم باشند و می توانند مریض باشند و یا به عبارتی دیگر می توانند با نشاط باشند و می توانند دچار افسردگی شوند.
امام جمعه شهرستان میبد با تاکید بر سرزنده نگه داشتن سازمان ها و ادارات بیان داشت: از مهم ترین مسئولیت های مدیر یک سازمان، تلاش برای اینکه سازمان را از پژمردگی، خواب زدگی، غفلت زدگی و پیری نجات دهد و این از وظایف یک مدیر سازمان است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: مهم ترین وظیفه یک مسئول ، زنده نگه داشتن دستگاه اداری است و صیانت سازمان از غفلت و خواب زدگی، آفت زدگی، افسردگی و پیری از جمله مهم ترین وظایف یک رئیس و مدیر است.
آیت الله اعرافی ضمن اشاره به چشم انداز و افق دستگاه ها و هدف های یک سازمان گفت: روح و اساس زنده نگه داشتن و ثابت نگه داشتن دستگاه های اداری این است که دستگاه اداری اهداف بلند و دائم داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: هدف های بلند و نوسازی هدف ها و انگیزه ها، از خواب سازمان ها جلوگیری خواهد کرد.
آیت الله اعرافی به نظام ارزش گذاری و تشویق و تنبیه درست در سازمان ها اشاره کرد و گفت: اگر در یک سازمان افراد فعال و خوب حس کنند که قدر آن ها در تشکیلات خرد یا کلان دانسته نمی شود، نتیجه این عامل عدم به وجودآمدن انگیزه در ان ها است و آن ها به آدم های خراب و انگیزه داری تبدیل می شوند که به کار های نادرست می پردازند.
وی یادآور شد: ایجاد رقابت های سالم و نگه داشتن دستگاه از رقابت های ناسالم باید درنظر گرفته شود و رقابت خوب ، فعال و سازنده می تواند باعث پیشرفت در سازمان ها، دستگاه ها و ادارات می شود.
مدیر حوزه های علمیه کشور تاکید کرد: توانایی حل اختلافات ، گره گشایی ، عقده گشایی و بازکردن گره ها در تشکیلات اداری با سرپنجه عدل ، حکمت و ابزار هایی که لازمه مدیریت است، ضرورت زنده نگه داشتن سازمان ها و ادارات را برای خدمت نشان می دهد.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه با تاکید بر توجه مدیران به اخلاق مدیریتی دائم و احساس شخصیت سطوح مختلف اداری در این نشست اظهار داشت:ادارات باید به اخلاق توجه کنند و به خصوص اخلاق مردم داری و اخلاق اداری را یک اصل بدانند.
وی خطاب به شوراهای شهر و روستا گفت: از شوراهای قبل تقدیر و تشکر داریم و انشاالله در مرحله جدید شوراهای شهر و روستا فعال تر باشند و در جلسه با منتخبان شورای پنجم ۴۰ محور مطرح گردید که از نکات مهم مطرح شده، هم بستگی کل شوراها در میان خودشان و حضور شوراها درسطح استان و حضور شوراهای استان در سطح کشور است.
وی در پایان افزود: ادارات باید با شورای شهر که از منتخبان هستند همبستگی داشته باشند و این همبستگی کامل می تواند در جهت رفع مشکلات مردم موثر باشد.