۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:09
کد خبر : 8870526
۱۸:۵۳

۱۳۹۶/۰۳/۱۹
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه چایپاره:

نماز و روزه سرمایه گذاری برای دنیا و آخرت است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه چایپاره در جلسه اخلاق و نشست های اعتقادی معنوی کارکنان ناحیه چایپاره بیان کردند: نماز و روزه سرمایه گذاری برای دنیا و آخرت است و ماه مبارک رمضان بهترین فرصت این سرمایه گذاری است .
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان، جلسه اخلاق و نشست های اعتقادی معنوی با حضور کلیه کارکنان ناحیه چایپاره در نمازخانه ستاد برگزار شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه با عنوان اینکه نماز و روزه سرمایه گذاری برای دنیا و آخرت بوده و ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای این سرمایه گذاری است، همه را به ارتباط بیشتر با خداوند متعال در این ماه پر خیر و برکت و سرشار از رحمت الهی دعوت کردند.

حجت الاسلام شریفی افزودند، در روزه گرفتن همه ابعاد جسمی و روحی انسان به سوی خدا توجه پیدا می کند و برخی صفات رذیله و حیوانی ترک میگردد و در حقیقت نوعی جهاد با نفس صورت می گیرد چرا که میزان تسلیم بودن خود را در مقابل خالق هستی نشان می دهد.

وی خاطر نشان کردند، قوی ترین افراد کسانی هستند که ماهیت اصلی خود را دریابند و با خدا در این ماه مبارک با انجام اعمالی چون اکرام یتیمان، صدقه دادن، صله رحم و اخلاق نیکو در سایه قرائت قرآن کریم ارتباط بیشتری برقرار نموده تا جواز عبور از پل صراط را کسب نمایند.

در ابتدای مراسم، جزء خوانی قرآن کریم توسط همه حاضران صورت گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید