۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:31
کد خبر : 8871986
۱۰:۴۸

۱۳۹۶/۰۳/۲۲

آزمایش موشکی رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی قصد دارد که اولین آزمایش موشک «حیتس ۳» را در ایالت آلاسکای آمریکا انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، رژیم اسرائیل خود را برای اولین بار جهت آزمایش موشک ضد موشک "حیتس 3" در ایالت آلاسکای آمریکا با همکاری آژانس دفاع موشکی این کشور آماده می کند.

 

شبکه تلویزیونی دوم رژیم صهیونیستی گزارش داد: این آزمایش در طول چند ماه در مرکز آزمایش های "کودیاک" در ایالت آلاسکا انجام خواهد شد و این موشک با موشک های بالستیک فرضی مقابله خواهد کرد و با آنها هنگام پرواز، شبیه موشک های پیشرفته ایران برخورد خواهد کرد.

 

این شبکه افزود: انتخاب آلاسکا از این جهت است که منطقه ای بزرگ و نسبتا دور افتاده به شمار می رود و بدون اینکه به کسی آسیب برسد و یا زیان وارد شود، می توان بعد از انجام ماموریت مقابله با موشک های فرضی، ترکش ها و بقایای موشک های مورد آزمایش را جمع آوری کرد.

 

شبکه تلویزیون رژیم اسرائیل به نقل از برخی منابع در مرکز آزمایش موشک "حیتس 3" گفت: هزینه این آزمایش تا 80 میلیون دلار می رسد که نیمی از آن را آمریکا پرداخت خواهد کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید