
به گزارش خبرگزاری بسیج، در این برنامه حامد عسگری به همراه دو فرزندش باران و محمد نیکان مهمان شبکه کودک شد و با اشاره به پیشنیه حضور 12 ساله خود در فضای شعر گفت در این مدت علاوه بر شعر در بخش های مختلفی چون پژوهش، نویسندگی رادیو و تلویزون هم فعالیت داشته ام .
وی افزود بیشتر فعالیت های من برای بزرگسالان است اما علاقه زیادی به فعالیت در حوزه کودک و نوجوان دارم و با تجربه ای که در فضای بزرگسالان داشتم تلاش کردم برای کودکان کار کنم البته با توجه به تخصصی بودن فضای کودک، کارکردن در این فضا را بسیار زمان بر می دانم و تجربه آموزی و صبر را مهمترین ارکان پیشرفت در این حوزه می دانم.
عسگری گفت البته تخصص همسر خانم صادق پور در زمینه آسیب شناسی ادبیات دینی کودک و نوجوان تاثیر زیادی درایجاد فضای کودک و نوجوان در زندگی ام داشته است.
عسگری خاطره جذابی هم تعریف کرد که باران دخترش قابی ساخت و خواست که با پول فروشش برای حضرت رقیه اطعام کند حامدعسگری با ناباوری تصویر قاب را در وبلاگش می گذارد و در اوج ناباوری خیری قاب را در ازای 600 اطعام معادل شش میلیون تومان خریداری می کند باران در آن زمان هنوز نه ساله نشده بود.
در پایان برخی از اشعار خانواده عسگری توسط باران خوانده شد و فضای کودکانه جذابی در برنامه ایجاد شد.
لازم بذکر است که برنامه سر سفره خدا با دعوت از فعالان حوزه کودک و نوجوان در برنامه اوقات جذابی را برای کودکان رقم می زند.
و در سحرگاه هر روز به صورت زنده از شبکه نهال پخش می شود