۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
00:13
کد خبر : 8876652
۱۳:۰۰

۱۳۹۶/۰۳/۳۱
مسئول سازمان بسيج سازندگي در گفتگو با«بسیج»:

راهپیمایی روز جهانی قدس تا آزادی فلسطین ادامه خواهد یافت

سردار غلامي : راهپیمایى روز جهانى قدس علاوه بر حمایت از مردم مورد ستم استکبار و صهیونیسم جهانی این روز عزیز را زنده نگه خواهند تا روزی که قدس ازاد شود.
سردار نعمان غلامي مسئول سازمان بسيج سازندگي در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج با اشاره به روز قدس اهمیت روز قدس برای همه ازادگان جهان گفت: ازادی قدس  موضوع اول وعامل وحدت جهان اسلام و همه ازادگان جهان است و وظیفه همه دفاع از فلسطین وتلاش برای ازادی قدس و مردم مظلوم آن است که امام خمینی و مقام معظم رهبـری نیز تاکید دارند.
 
مسئول سازمان بسيج سازندگي خاطر نشان کرد: شرکت فعالانه مسلمانان در مراسم روز جهانى قدس سبب قدرت و قوت مبارزین فلسطین خواهد شد و ملت مسلمان ایران با شرکت در راهپیمایى روز جهانى قدس علاوه بر حمایت از مردم مورد ستم استکبار و صهیونیسم جهانی این روز عزیز را زنده نگه خواهند تا روزی که قدس ازاد شود.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید