۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
02:17
کد خبر : 8878012
۰۹:۲۵

۱۳۹۶/۰۴/۰۳
در بیانیه روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین به مناسبت روز قدس آمده است:

رویکردجهانی، ایجاد انشقاق میان مسلمانان است

همزمان با روز جهانی قدس روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، همزملن با روز جهانی قدس سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین بیانیه ای صادر کرد که متن آن به شرح ذیل می باشد:

بسمه تعالی

ابتکار راهبردی و تدبیر حکیمانه بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس و فرصت‌سازی هوشمندانه و تمام عیار برای تولید مقاومت ضدصهیونیستی و اعلام برائت جهانی از اسرائیل غاصب و حمایت از ملت فلسطین با گذشت 38 سال همچنان چالش حل ناشدنی نظام سلطه و صهیونیسم به شمار می‌رود.

امروز در شرایطی که تروریسم افراطی، جهان‌گیر شدن خشونت و ناامنی و خون‌ریزی و ترور به عنوان اصلی‌ترین چالش سراسر دنیا را فراگرفته است، رهبران جاهل و خام برخی کشورهای مرتجع منطقه که با گسترش تفرقه و نفاق در دنیای اسلام به دنبال قدرت نمایی و به خیال جاهلانه و باور غلط خود اتحاد با رژیم سفاک صهیونیست هستند در واقع گام در مسیر کسب منافع اقتصادی و سیاسی استکبار جهانی برداشته، ماجراجویانه بر فرقه‌گرایی به عنوان ریشه افراطی‌گری دامن می‌زنند.

 تعصب نژادی و قبیله‌ای، غرور و تمامیت خواهی، استبداد خاندانی و رجوع به دوران جاهلیت و اتحاد و پیوند کورکورانه با وهابیت و ترویج و بسط خشونت و اختلاف افکنی در بین کشورهای مسلمان، اوضاع منطقه از عراق و سوریه گرفته تا یمن و بحرین را با بحران‌های عمیق و فاجعه بار و بی ثباتی گریبانگیر ساخته است که باعث سرکوب آزادیخواهی و نادیده انگاشتن حقوق و آزادی‌های اساسی مسلمانان منطقه شده و کشتار صدها هزار تن و آوارگی میلیون‌ها انسان آزاده مسلمان را به همراه داشته است.

 ایجاد اصطکاک و تفرقه، خصومت و درگیری و اختلاف افکنی میان کشورهای اسلامی و مذاهب و اقوام مختلف را از دسیسه‌ها، توطئه‌ها و ابزارهای پیشبرد اهداف و کسب منافع بازیگران فرامنطقه‌ای طی سالیان دراز می باشد.

 رویکرد و نگاه استکبار جهانی همواره انشقاق و جدایی میان دولت‌ها، اقوام و مذاهب اسلامی بوده است به طوری که حضور «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در منطقه و نشست با آل سعود و رژیم غاصب صهیونیست و انعقاد قراردادهای کلان تسلیحاتی و به دنبال آن اختلاف برخی کشورهای عربی با قطر نمونه‌ای از سیاست تنش‌زا و تفرقه‌انگیز واشنگتن است که با استفاده از این حربه سال‌هاست منابع مالی چشمگیری به چنگ آورده و گویای این واقعیت دردناک و تاسف برانگیز است که آمریکا نه تنها هیچگاه به دنبال حل مناقشات منطقه‌ای نبوده که ظرفیت و توان بر عهده گرفتن نقش رهبری برای مدیریت بحران‌های منطقه از جمله سوریه، یمن و عراق را ندارد و درصدد عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل غاصب است.

نظام سلطه در حالی به تکاپو برای احیای اسرائیل غاصب پا به منطقه می‌گذارد که حمایت جهان اسلام از قدس شریف و انتفاضه فلسطین خارج از دایره فهم و محاسبات اتاق‌های فکر استکبار و صهیونیسم بوده و افول هژمونی جبهه استکبار و حلقه نفاق آنان در منطقه با بیداری اسلامی و شکست‌های مفتضحانه و پیاپی رژیم غاصب بیش از پیش ضعف و استیصال آمریکا و غرب و حاکمان وابسته و خود فروخته منطقه برای حفظ امنیت و حیات ننگین رژیم جعلی صهیونیسم در سرزمین‌های اشغالی را سبب شده است.

 

سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین در پایان با دعوت از اقشار و آحاد مختلف مردم ایران و تمامی اقشار بسیج اعم از ( محلات ،کارمندی،کارگری،اصناف،دانش آموزی،فرهنگیان،هنرمندان،پیشکسوتان حماسه وجهادوجامعه زنان بسیجی) وپایوران ناحیه مقاومت بسیج امام سجاد(ع) قزوین به همراه خانواده،در حوزه سرزمینی خود اعم از شهرهای اقبالیه ، محمودآباد نمونه ، طارم سفلی، اقبال شرقی، الموت شرقی و غربی و بخش کوهینبرای شرکت گسترده، با شکوه و یکپارچه در مراسم و راهپیمایی روز جهانی قدس و با تاکید بر نابودی حتمی اسرائیل غاصب و شکست توطئه‌ها و خباثت‌های آمریکا، تحقق آرمان‌ آزادی قدس شریف و پیروزی حق بر باطل را وعده الهی دانست.

روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین (رمضان 96)

4001/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید