۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:20
کد خبر : 8878411
۱۷:۴۰

۱۳۹۶/۰۴/۰۳
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دلفان:

مهمتر از رمضان شدن رمضانی ماندن است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دلفان گفت:تقوای این ماه باید بتواند تا یازده ماه دیگر سال ما را نگهداری کند از کارهای ناپسند و به تعبیر علما و عرفا ،هم رمضانی شدن مهم است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان ،حجت الاسلام والمسلمین صیادی در اختتامیه برنامه های ماه مبارک رمضان در سپاه ناحیه دلفان ضمن عرض خیر مقدم به کلیه کارکنان و قبولی طاعات و عبادات و تقدیرو تشکر از متولیان مراسمات ویژه این ماه اظهار داشت:مردم در استقبال از ماه مبارک رمضان به سه دسته تقسیم می شوند،دسته اول گروهی هستند که از امدن این ماه بسیار خوشحال و مسرور می شوند و دسته دوم کسانی هستند که بی تفاوت اند هر چند که مسلمانند و احساس تکلیف می کنند و گروهی دیگر افرادی هستند که با آمدن ماه مبارک رمضان بسیار ناراحت می شوند چرا که با امدن این ماه مانعی جهت خوشگزارنی و گناه کاری های خود می بینند و البته در پایان این ماه نیز باز همین سه گروه وجود دارد.

وی با اشاره به روایات معصومین افزود: که ماه مبارک رمضان به پایان می رسید انگار بهترین عزیزش را ازدست داده باشدو نگرانی و ناراحتی در چهره اش مشهود می شد و در دعای سجادیه می فرمایند:وداع با ماه مبار رمضان مثل وداع با دوستی است که با رفتنش ما را غمگین می کند و باید حقی را که برگزدن ما دارد را بجا بیاوریم و در فرازی دیگر می گویند:خداحافظ ای گرامیترین وقتهایی که با ما بودی و خداحافظ ای آمدنت ما را بسیار مسرور کردی.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دلفان عنوان کرد:ماه رمضان با سایر ماه ها متفاوت است ماهی است که میوه اش تقواست و این میوه ای که در آن ماه برداشت می کنیم باید در کل سال ادامه داشته باشد

حجت الاسلام والمسلمین صیادی تصریح کرد: تقوای این ماه باید بتواند تا یازده ماه دیگر سال ما را نگهداری کند از کارهای ناپسند و به تعبیر علما و عرفا ،هم رمضانی شدن مهم است و هم رمضانی ماندن مهمتر از رمضانی شدن مهم است و هم رمضانی ماندن و مهمتر از رمضان شدن رمضانی ماندن است.

در پایان این مراسم کارکنان فعال در امور قرآنی و مربیان با اهداء لوح تقدیر به رسم یاد بود تقدیر شد.

انتهای خبر /z



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید