معاون مطالعات پایه سازمان آب برق استان خوزستان گفت: لایروبی کارون از محدوده اهواز تا خرمشهر بالغ بر ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بخشهایی از کارون با توجه به اولویتبندی لایروبی آنها در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از اهواز، هوشنگ حسونیزاده امروز در جلسه شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون اظهار داشت: 11 هزار و 821 هکتار پرورش ماهی در خوزستان وجود دارد که از این میزان 4 هزار و 526 هکتار پرورش ماهی غیرقانونی است.
وی افزود: براساس مصوباتی که در جلسه حفاظت کیفی از رودخانه کارون و تکالیفی که برعهده دستگاههای مختلف گذاشته شده متاسفانه در برخورد با پرورشدهندگان غیرمجاز هیچ دستگاهی کمک نکرد و سازمان آب و برق به تنهایی با این مسئله مواجه است.
معاون مطالعات پایه سازمان آب برق خوزستان گفت: مصارف آب پرورشدهندگان ماهی غیرمجاز بیش از نرم مجاز و زهآبی که ایجاد میکنند مزید بر علت شده است که از این اقدام جلوگیری شود. از پرورش ماهی در 600 هکتار در حوزه اهواز جلوگیری شد و آبگیری صورت نگرفت.
وی عنوان کرد: متاسفانه برخی مدیران بیان میکنند که ما از تولید و اشتغال جلوگیری نمیکنیم که این شیوه تفکر صحیح نیست به دلیل اینکه در جلسات گذشته پرورش ماهی غیرمجاز را با توجه به مشکلات و ضررهایی که در مصرف آب و کیفیت ماهی ایجاد میکند منع شد.
حسونیزاده ادامه داد: سازمان آب و برق در راستای جلوگیری از پرورش ماهی غیرمجاز، پرورشدهنگان مجاز و غیر مجاز را تشویق کرد که اگر از سیستمهای نوین برای تولید خود استفاده کنند امکانات لازم را در اختیار پرورش دهنگان میگذارد.
وی عنوان کرد: برای پرورش ماهی در حوضچههای بتنی نشستهای زیادی با صنف شیلات آزادگان و گرگر برگزار و مناطقی به عنوان پایلوت تعیین شد؛ بنا به گفته مشاور پرورش ماهی در حوضچه بتنی میزان مصرفی آب را 50 درصد کاهش میدهد.
معاون مطالعات پایه سازمان آب برق خوزستان درباره لایهروبی کارون بیان کرد: لایروبی کارون از محدوده اهواز تا خرمشهر بالغ بر 380 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بخشهایی از کارون با توجه به اولویت بندی لایروبی آنها در حال انجام است.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار