۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:04
کد خبر : 8878520
۰۷:۵۶

۱۳۹۶/۰۴/۰۴
مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان:

سپاه سيلی محكمي به داعش و اربابان خبيثشان زد

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان در ادامه خطاب به برخي از مسؤولان گفت: اگر غيرت ديني نداريد لااقل غيرت ملي داشته باشيد، روي استقلالتان حساس باشيد، شما حق نداريد نسخه‌اي بر جامعه اسلامي ما ارائه كنيد.
به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله مختاری ضمن گرامی‌داشت روز جهانی قدس و قدردانی از حضور یکپارچه مردم به‌ویژه روحانیون، هیئات مذهبی، مداحان و اقشار مختلف مردمی در راهپیمایی روز جهانی قدس، اظهار داشت: روز جهانی قدس روز بزرگی که یادگار حضرت امام خمینی(ره) است و یک مبارزه الهی که تا استقرار حکومت حضرت مهدی(عج) ادامه دارد.

وی افزود: این مبارزه و این نهضت و حرکت مسلمانان در سرتاسر عالم با رهایی قدس شریف پایان نمی‌یابد بلکه تا رفع فتنه از عالم و ریشه‌کنی استعمار و استکبار و حق‌کشی در دنیا ادامه خواهد داشت.

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان، دفاع از فلسطین را ادامه‌دهنده راه انبیا و اولیا(ع) و عامل به وصیت امیرالمومنین(ع) دانست و افزود: امروز شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل همان تداوم شعار انبیای الهی است.

حجت‌الاسلام مختاری با تأکید بر اینکه جامعه امروز باید دنبال رو قیام سیدالشهدا که همان امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بوده، باشند، عنوان داشت: ورود ائمه(ع) به مسائل سیاسی اداره جامعهد در راستای رسالت آنان بود و مقابله با ظلم و فساد و دفاع از مظلوم و مقابله با تحریف از اهداف امر به معروف و نهی از منکر است و مهمترین علت دشمنی با حضرت علی(ع) نیز، عدالت و حکومت و اندیشه و اقدام، منبر، خطبه جمعه و خطابه علی(ع) بود که با دنیای آنان مخالف بود.

وی در ادامه سخنانش علما، مراجع تقلید، روحانیت و ائمه جمعه را در خط مقدم پرداختن به مسائل سیاسی و مبارزه با
فساد، دفاع از حق و حقوق مردم و مبارزه با ظلم و حق‌کشی عنوان کرد و افزود: سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست اگر ما غیر از این عمل کنیم از مسیر ائمه(ع) خارج شدیم.

وی با بیان اینکه دیگران بدانند خواب اینکه روحانیت سکولار شوند و وظیفه خود را فراموش کنند این خوابی است تعبیرناشدنی، یادآور شد: این مسیر تبیین و دفاع از حق، مسیری است که امام حسین(ع) آن را انتخاب کردند و اینکه کسی عنوان کند، ائمه جمعه، علما فلان وظیفه را ندارند این سخنی کاملأ اشتباه و بیهوده است و این مسیر ماست و کوتاه هم نخواهیم آمد و تا پای جان، پای دین و مکتب انقلاب و حق مردم و مبارزه با ظلم ایستاده‌ایم و تنها راه توقف، شهادت است که از هر قطره خون چنین شهیدی، یک مبارز جوانه می‌زند.

امام جمعه حاجی آباد با اشاره به شلیک موشک سپاه به مقر داعش افزود: ضرب و شصت مردان سپاه پاسداران اقدامی بود که دل مردم عزیز را شاد کرد، این عزیزان جان برکف به امر فرماندهی محترم کل قوا، سیلی محکمی به صورت داعش
و اربابان خبیثشان زدند و اعلام کردند که تهران ما پاریس و لندن نیست که شما هر غلطی بخواهید انجام دهید و بی‌پاسخ برگردید و این اولین ضرب شصت سپاه بود.

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان در ادامه بیان داشت: اگر کسی بخواهد متعرض امنیت ایران اسلامی شود، سپاه، ارتش سلحشور و نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و انتظامی پاسخ پشیمان‌کننده‌ای را به آنان خواهند داد و امروز باید قدر نیروهای امنیتی و توان دفاعی را بیشتر بدانیم.

حجت‌الاسلام مختاری با بیان اینکه آمریکا و همپیمانانش امروز با توان نظامی و موشک ما مخالف هستند، تصریح کرد: آنها می‌خواهند ایران، ضعیف و تحریم شده و بدون توان مقابله و مبارزه و همیشه در دست آمریکا باشد و مسؤولان ما نیز می‌توانند با قدرت مضاعف، امروز در عرصه بین‌الملل موضع بگیرند و حرف بزنند و این حرکتی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایجاد کرد، خواست ملت بوده که همان تقویت دفاعی، نظامی، تسلیحاتی و موشکی است.

وی با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: امروز مردم عزیز قدر شهدای حرم، شهدای عرصه امنیت را می‌دانند و رهبر انقلاب تأکید کردند؛ هرکس به خانواده شهدا بی‌رحمتی کند به کشور خیانت کرده است و متأسفانه
این بی‌حرمتی‌ها که گاهأ از سر نادانی و جهالت بوده شاهد بودیم و کسی که نقش شهدا را در دوران دفاع مقس و تأمین امنیت امروز و پیشبرد اهداف نظام بداند محال است که بخواهد به شهدا و خانواده‌های معظم آنان تعرض و جسارت
کند.

امام جمعه حاجی آباد با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در جمع اساتید فرهیخته دانشگاه بیان کرد: اساتید باید به مسؤولیت معلمی و استادی خود بیشتر توجه کنند، استاد یک نقش منحصربفرد در دانشگاه دارد و تربیت دانشجو، تربیت نسلی که آینده ساز نظام مقدس جمهوری اسلامی است امروز بسیار مهم و حیاتی است.

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان در ادامه تصریح کرد: اساتید باید در درون و برون دانشگاه نقش ایفا کنند و اساتید در دانشگاه وظیفه عالم‌پروری و شاگردپروری دارند و نیروی انسانی را آماده و خود را برای یک مسأله پیش روی جامعه که همان شکستن حسار وابستگی است آماده کنند و دیگری در بیرون دانشگاه، جوانان امروز ما شاید قدر استقلال را به خوبی ندانند و از زمانی که چشم باز کرده در یک حکومت مستقل زندگی کرده و دوران و زمان وابستگی به طاغوت را ندیده و درک نکرده‌اند و آن زمان دولت در سیطره آمریکا و بیگانگان بود و بایدحقایق تبیین شود و همچنین گاهی مشکلاتی که پیش می‌آید باید دانشجویان به مسؤولان و تصمیم‌گیران کشور کمک کنند.

 وی با اشاره به سند 2030 اظهار داشت: این سند یک سند بالادستی سازمان ملل بود، سند توسعه پایدار ملل است، دست‌های خبیثی پشت صحنه نشسته و آنها برای سلطه بر دنیا که راه آن از سلطه فرهنگی می‌گذرد، برنامه‌ریزی می‌کنند و
آنها فهمیده‌اند برای تسلط بر دنیا، باید برقلب و دل و جان مردم تسلط پیدا کرد بعد بر اموال و کشور مسلط شد و به فرموده رهبر انقلاب این سند از ریشه معیوب و غلط است و این‌ها چه حقی دارند که درباره ملت‌ها و عقائد و سنت‌های ملت‌ها تصمیم‌گیری کنند، برای هویت ملت ما، یونسکو، آمریکا و اسرائیل غلط می‌کنند که برای فرهنگ و دین و تمدن کهن ما بخواهند تصمیم بگیرند.

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان در ادامه خطاب به برخی از مسؤولان افزود: اگر غیرت دینی ندارید لااقل غیرت ملی داشته باشید، روی استقلالتان حساس باشید و بدانید ایران اسلامی بحمدالله یک تاریخ کهن چندهزار ساله دارد، شما حق ندارید نسخه‌ای بر جامعه اسلامی ما ارائه کنید و در قضیه برجام همین سطحی‌نگری و همین اعتماد شما باعث شد سالیان سال ملت تاوان اعتماد شما و سطحی‌نگری شما را پس بدهند.

حجت‌الاسلام مختاری عنوان داشت: در برجام با خوش خیالی مطلق، سخن رهبر عزیزمان و دلسوزان را نادیده گرفتید و اعتماد کردید به دشمن از سر عجله و اعتماد بر دشمن متنی را امضا کردید و خطوط قرمز رهبر انقلاب را زیر پا گذاشتید و تمام تعهدات را یک جانبه و پیش از شروع اجرا انجام دادید مگر رهبر انقلاب خطوط قرمز را اعلام نکردند چرا باید امروز ترامپ فریاد بزند ایران دستش از همه چیز خالی است و زیر دست ماست.

امام جمعه حاجی آباد گفت: هرجا که روح و جسم برجام نقض شد کوتاه آمدید، اقدام نکردید و مقابله‌ای صورت نگرفت و چرا پاسخ متقابلی ندادید و امروز نوبت به تحریم‌های جدید جلسه سنای آمریکا و قانون s722که در مجلس سنای آمریکا انجام شد که با 98 درصد رأی موافق و 2 درصد رأی مخالف رأی آورد، بدانید تمام تحریم‌های هسته‌ای برگردانده می‌شود، مادر تحریمی است این قانون و هرچه در برجام برداشته شد دوباره برخواهد گشت و به رئیس جمهور آمریکا این اختیار را خواهند داد که هر طریقی که دلش بخواهد ایران را تحریم کند و امروز چگونه می‌خواهید به این مردم پاسخ دهید.

وی با اشاره به حضور تعدادی که بصیرت لازم را ندارند و در شهرستان ولایتمدار حاجی آباد حضور پیدا می‌کنند و از 2030 دفاع می‌کنند، افزود: این اشخص عنوان می‌کنند، مخالفین، 2030 را خوب مطالعه نکرده‌اند و بدانید کسانی که 2030 را امضا کرده‌اند یا دین و احکام دین را خوب نمی‌فهمند یا پایبندی به دین ندارند و یا در حقیقت آنان این 2030 را آنها خوب مطالعه نکرده‌اند.

حجت‌الاسلام مختاری همچنین خطاب به استاندار هرمزگان، افزود: شما مسؤول شورای تامین استان هستید، بدانید بستر امنیت در جامعه وحدت است و در این زمان حساس نباید دنباله‌رو تفرقه رفت و حرفی که از دلش تفرقه در بیاید جایز نیست، مگر مشکلات اقتصادی و اجرایی در استان حل شده، مگر ما مشکل اشتغال نداریم و مگر قضیه آلومینویم حل شده؟ شما نباید گرفتار بازی‌های سیاسی در استان شوید و باید تمام همت خود را برای رفع مشکلات جوانان صرف کنید و مردم این  جملات را بیان می‌کنند که اگر استاندار محترم در راستای رفع دغدغه‌های معیشتی، تولید و اشتغال مردم و جوانان تلاش مضاعفی داشته باشد دیگر فرصتی برای این بازی‌های سیاسی پیدا نخواهد کرد و امروز کشور نیاز به وحدت دارد و به جای بازی‌های سیاسی آستین همت بالا بزنید و مردم هم به شما کمک خواهند کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان در ادامه بیان داشت: دولت وعده 955 هزار شغل واقعی داده است مردم منتظر تحقق این وعده‌ها هستند و هیچ‌گاه فراموش نخواهند کرد.

وی با قدردانی از احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی، افزود: وی نماینده‌ای شجاع است و وقتی در خصوص قضیه آلومینویم در مجلس سخنرانی می‌کردند لذت بردم و همیشه دعاگوی این عزیز بزرگوار هستم.

حجت‌الاسلام مختاری در پایان با اشاره به هفته قوه قضائیه و گرامی‌داشت یاد و خاطره آیت‌الله شهید بهشتی ضمن قدرانی از مسؤولین قضایی استان و شهرستان و رئیس‌کل دادگستری هرمزگان خطاب به مسؤولان این قوه، افزود: با متخلف انتخاباتی برخورد کنید و در هر سمتی بزرگ و کوچک در کلان کشور هستند، با مفسدان اقتصادی و قاچاق سازمان یافته برخورد کنید، وظیفه قوه قضائیه اجرای عدالت و محکم برخورد کردن با متخلفان است و مردم هم محکم از شما
حمایت خواهند کرد و آرزوی مردم برخورد با متخلفان اقتصادی است.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید