وظیفه روحانیت تغییر ذائقه مردم برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی
وی بیان کرد: زیبنده نیست که تویسرکان با برخورداری از ظرفیتهای بالای فرهنگی و دینی از نظر کمی و کیفی از حوزه علمیه مطلوبی برخوردار نباشد.
موحدی با اشاره به اینکه باید بستر لازم برای حضور طلبههای ممتاز علمی و اخلاقی از دیگر مناطق کشور برای حضور در حوزه علمیه تویسرکان فراهم شود افزود: کیفیت آموزش در حوزههای علمیه نباید فدای کمیت شود.
وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ساختمان جدید حوزه علمیه تویسرکان با عنوان امام حسن مجتبی(ع) گفت: مرحله سفت کاری این ساختمان تمام شده اما به دلیل کمبود اعتبارات مالی روند تکمیل آن فعلاً متوقف شده است.
امام جمعه تویسرکان اظهار داشت: تاکنون نیز مراحل ساخت حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) تویسرکان عموماً از طریق کمکهای مالی خیران ساخته شده و از اعتبارات دولتی چیزی عاید این طرح نشده است.
وی تصریح کرد: استاندار همدان قول مساعد اختصاص یک میلیارد تومان برای پیشبرد مراحل اجرایی ساخت حوزه علمیه تویسرکان را داده بود اما هیچ اعتباری در این زمینه داده نشد.
موحدی با بیان اینکه اکنون با اعتبار 500 میلیون تومان نیز میتوان حوزه علمیه تویسرکان را تا مهرماه امسال آماده بهرهبرداری کرد گفت: فعلاً که از همه راههای مشروع و ممکن و رایزنی با خیران به دنبال تأمین این اعتبار هستیم.
وی همچنین به اهمیت فعالیت فرهنگی و تبلیغی روحانیون و طلاب در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تاکید کرد و افزود: فرهنگسازی در این زمینه باید به گونهای انجام شود که مردم بر روی استفاده از کالاهای داخلی تعصب پیدا کنند.
موحدی تاکید کرد: اگر اقبال عمومی به سمت و سوی استفاده از کالاهای داخلی زیاد شود خود به خود شاهد افزایش کیفیت کالاهای داخلی هستیم.
وی گفت: روحانیت وظیفه دارد به منظور تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی ذائقه مردم در استفاده از کالاهای خارجی را عوض و استفاده از کالاهای داخلی را ترویج کند.
در این نشست امام جمعه تویسرکان از تلاشهای حجت الاسلام بهرامی مدیر کنونی حوزه علمیه تویسرکان تقدیر کرد و از حضور حجتالاسلام امیر امیری به عنوان مدیر جدید حوزه علمیه تویسرکان در سال تحصیلی جدید خبر داد.
انتهای پیام/