۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:08
کد خبر : 8879765
۰۷:۰۰

۱۳۹۶/۰۴/۰۹
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج روح الله یزد:

دوری از قرآن و مفاهیم آن؛علت اصلی مشکلات

در راستای تشویق جوانان و نوجوانان در عرصه قرآنی ؛جلسه قدردانی از فعالان قرآنی پایگاه هاشمی نژاد با حضور فرمانده و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه روح الله یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد؛این مراسم که در مسجد صاحب الزمان(عج) محله رحمت آباد برگزار شد از فعالان قرآنی جوان و نوجوان پایگاه هاشمی نژاد با حضور مسئول فرهنگی سپاه الغدیر،فرمانده و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه روح الله یزد تقدیر و تشکر به عمل آمد و هدایایی به ایشان اهدا گردید.

سرهنگ زارع کمالی در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران این برنامه قرآنی گفت:علت اصلی مشکلات ما دوری از قرآن و مفاهیم آن است.به فرمودة پیغمبر اسلام اگر جوان و نوجوانی با قرآن مأنوس باشد قرآن با گوشت و خون او آمیخته می شد .اگر فکر قرآنی شود عمل هم قرآنی می شود.اشتباهات،گناهان و معاصی کاهش می یابد.نکته قابل توجه در این برنامه قرآنی این است که بالغ بر صد و پنجاه نفر از نوجوانان و جوانان شرکت کننده و اداره کننده این جلسه بودند.این جلسات در ماه مبارک رمضان یک ساعت قبل از نماز ظهر و عصر در محل مسجد صاحب الزمان(عج)رحمت آباد برگزار می شد.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید