۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
21:21
کد خبر : 8879911
۲۱:۳۲

۱۳۹۶/۰۴/۰۹

بازگشت 160 نخبه علمی خارج از کشور به میهن

شرایط برای مشارکت نخبگان خارج از کشور برای توسعه علمی داخل ایران فراهم شده است.
معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان کشور در یاسوج گفت: این سند با تاکید رهبری معظم انقلاب در قالب 70 اقدام ملی 12 راهبرد مهم ، 5 راهبرد کلان و 7 هدف اصلی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی رسیده  که برای اجرااین سند مفاد آن به همه ی دستگاه ها ابلاغ شده است.
آریا اَلستی، افزود: در بیست و هفتمین گردهمایی روسای بنیاد های نخبگان سراسر کشور راهبردهایی که به تحقق اهداف این سند کمک کند بررسی شد.
وی عنوان داشت: یکی از ماموریت های معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، ایجاد شرکت های دانش بنیان است که در این رهگذر این بنیاد، ظرفیت های خود را برای تحقق شرکت های دانش بنیان هدایت می کند.
الستی اظهارداشت: سه هزار شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که صد هزار فرصت شغلی در این شرکت ها ایجاد شده است.

وی اظهارداشت: 160نخبه ی علمی خارج از کشور برای همیشه به میهن بازگشتند و شرایط برای مشارکت نخبگان خارج از کشور برای توسعه ی علمی فراهم شده است.
  رئیس بنیاد نخبگان استان گفت: در کهگیلویه و بویراحمد به فراخور این ظرفیت ها شرکت های دانش بنیان وجود ندارد.
نیکروز افزود: سه شرکت دانش بنیان در استان فعال است که در این گردهمایی مطالبات وظرفیتهای استان مطرح شد و پیش بینی میشود در صورت موافقت های مورد نیاز، از برخی ظرفیت ها نظیر گردشگری و گیاهان دارویی برای توسعه ی شرکت های دانش بنیان در استان استفاده شوند.

بیست و هفتمین گردهمایی روئسای بنیاد های نخبگان سراسر کشور امروز در یاسوج به کار خود پایان داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید