بهگزارش خبرگزاری بسیج از استان مرکزی؛ براساس گزارش مرکز پایش کیفیت هوای اراک میزان ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در ساعت هشت صبح روز جاری در اراک به 61 میکروگرم بر مترمکعب رسید که بیانگر کیفیت هوای ناسالم برای تمام گروههای سنی است.
شاخص کیفیت هوای اراک روز گذشته به دلیل وزش بادهای شدید در شرایط ناسالم قرار گرفت و میزان غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در هوای اراک، 49 میکروگرم بر مترمکعب در ساعت 13 اندازهگیری شد.
بنابر اعلام مرکز پایش کیفیت هوای اراک روز گذشته 159 و کیفیت هوا ناسالم بوده است. این در حالیست که استاندارد شاخص سنجش میزان ذرات معلق در هوا 35 میکروگرم بر متر مکعب است.
با توجه به تشدید بیماری های قلبی، ریوی و همچنین افزایش علائم تنفسی توصیه می شود افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی ،کودکان و سالمندان از فعالیت های طولانی و سنگین خارج از منزل اجتناب ورزند و سایر افراد نیز فعالیت های طولانی و سنگین خارج از منزل را کاهش دهند .
انتهای پیام/