۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
21:47
کد خبر : 8881226
۱۰:۳۱

۱۳۹۶/۰۴/۱۲
بنیاد فرهنگی روایت :

«باصبر، زندگی» با حضور شهدای مدافع حرم رونمایی می شود

تازه ترین ساخته وحید فراهانی، مستندساز جنگ که به موضوع تبادل اهالی محاصره شده فوعه و کفریا می پردازد، روز سه شبه در سینما فلسطین به اکران عمومی در می آید.

به گزارش سرویس بنیاد فرهنگی روایت خبرگزاری بسیج ، تازه ترین ساخته وحید فراهانی، مستندساز جنگ که به موضوع تبادل اهالی محاصره شده فوعه و کفریا می پردازد، روز سه شبه در سینما فلسطین و با حضور مستندسازان، سینماگران، اهالی فرهنگ و هنر و رسانه و خانواده های شهدای مدافع حرم، به اکران عمومی در می آید.

برخی از اهالی سینما و فرهنگ مانند ابولفضل جلیلی، فریدون جیرانی، پرویز شیخ طادی، بهروز شعیبی، بهرام عظیمی، آریا عظیمی نژاد، سلیم غفوری، گل علی بابایی و ... که این مستند را به تماشا نشسته اند، آن را مستندی موثر و متفاوت دانسته اند. برخی از این چهره ها نیز در برنامه رونمایی مستند، حضور خواهند داشت.

اگرچه خط محوری مستند «با صبر، زندگی»، روایت تبادل مردم محاصره شده فوعه و کفریاست، اما تلاش کرده است با فاصله گرفتن از معرکه جنگ، که در عمده مستندهای تولید شده از اتفاقات سوریه شاهد آن هستیم، عشق و روابط انسانی میان خانواده های سوری و شرایطی که برای کودکان جنگ به وجود امده را به تصویر کشیده و روایت کند.

مستند «باصبر، زندگی» روز سه شنبه 13 تیر ساعت 17 در سینمافلسطین رونمایی و اکران می شود.

«باصبر، زندگی» با حضور سینماگران، اهالی فرهنگ و رسانه و خانواده های شهدای مدافع حرم رونمایی می شود.

«باصبر، زندگی» با حضور سینماگران، اهالی فرهنگ و رسانه و خانواده های شهدای مدافع حرم رونمایی می شود.

«باصبر، زندگی» با حضور سینماگران، اهالی فرهنگ و رسانه و خانواده های شهدای مدافع حرم رونمایی می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید