۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
13:04
کد خبر : 8881402
۱۳:۲۲

۱۳۹۶/۰۴/۱۲
مسئول نمایندگی ولی فقیه درناحیه کرمانشاه:

حمله به هواپیمای ایران لکه ننگی بر پیشانی آمریکااست

حجت الاسلام حیدری گفت:حمله به هواپیمای مسافر بری ایران لکه ننگی بر پیشانی آمریکا جنایت کار است.

حجت الاسلام محمد حیدری مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کرمانشاه در گفتگو با خبرگزاری بسیج از کرمانشاه با اشاره به حادثه 12 تیر و فاجعه حمله دد منشانه آمریکای جنایتکار به هواپیمای مسافر بری  ایرباس جمهوری اسلامی ایران این حمله را  لکه ننگی برای دشمنان ملت دانست.

 
 

وی افزود: این جنایت فراموش‌نشدنی برگی از جنایت آمریکایی‌ها در رویارویی با ملت‌های حق‌طلب ایران اسلامی است.

 
 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کرمانشاه گفت:جنایت شیطان بزرگ در 12 تیرماه 1367 هرگز از حافظه تاریخی ملت ایران و بلکه جامعه جهانی فراموش نخواهد شد و این خود عاملی برای هوشمندی و هوشیاری برابر نظام سلطه و استکبار در جوامع و ملت‌ها گوناگون است.

 
 
 

وی افزود:با گذشت زمان می بینیم که هم اکنون نیز درنده خوی و جنایت های استکبار جهانی و آمریکای جنایت کار با ظهور در صحنه تحولات منطقه‌ای و جنایات داعش، آل سعود و تروریست‌های تکفیری علیه ملل مسلمان تداوم یافته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید