زنان بیشتر در معرض آسیب فضاهای مجازی هستند
وی گفت: در کل جهان متأسفانه زنان از فضای مجازی بیشترین استفاده را برای فعالیت های اجتماعی و سرگرمی آن دارند و بیشترین مخاطب شبکه هایی همانند اینستاگرام، تلگرام و فیسبوک زنان هستند.
مشاور وزیر و مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: فضاهایی مانند linkdin که فضایی برای کسب و کار است و فعالیت های اقتصادی در آنها صورت می پذیرد، فعالیت های زنان در آنها کمتر است.
وی با بیان اینکه ایران کشوری در حال توسعه است، عنوان کرد: ما به عنوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افتخار می کنیم که زنان خانه دار بیشترین سهم را در فضای مجازی دارند.
رادفر تصریح کرد: نظر دولت تدبیر و امید این است که ما باید نسبت به مردم آگاهی بخشی داشته باشیم، فیلترینگ در ایران کمیته تعیین مصادیق مجرمان است که دارای 13 عضو بوده که تقریبا اکثر وزارتخانه های امنیتی، نظارتی، علمی و تخصصی در این کمیته دخیل هستند و گزارشاتی که به این کارگروه می رسد بررسی و کارشناسی شده و در نهایت وزارت ارتباطات و فناوری به این امر نظارت میکند.
وی در ادامه اضافه کرد: اگر فردی در سایت، وبلاگ، کانال تلگرامی و ... عکس ها و فیلم های مستهجن، فعالیت های ضد دینی، کودک آزاری و همسرآزاری، تجاوزات به عنف را اشاعه دهد فیلتر می شود.
مشاور وزیر و مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص آسیب های زنان در فضای مجازی گفت: زنان در فضای مجازی دچار آسیب هایی می شوند.
وی با بیان اینکه فضای مجازی تابعی از فضای واقعی است، عنوان کرد: جامعه ما اگر پاک و بدون مشکل باشد، فضای مجازی نیز همانگونه خواهد بود و بالعکس وقتی فضای جامعه با انواع و اقسام مسائل روبرو باشد در شبکه های اجتماعی نیز با آنها روبرو خواهیم بود.
* جامعه ما به توانمندسازی افراد به لحاظ فکری نیاز دارد
رادفر با بیان اینکه در فضای مجازی با پدیده های جدیدی علیه زنان روبرو هستیم، بیان کرد: خشونت سفید در مورد زنان بیشتر اتفاق می افتد یعنی انواع آزارها و خشونت های جنسی و غیرجنسی که در فضای مجازی برای آنها وجود دارد و در فضای حقیقی، خشونت قرمز علیه زنان مانند قتل های ناموسی و غیرناموسی، زد و خورد زناشویی و ... داشتیم.
وی در خصوص بالا رفتن آمار تجاوز در جامعه، خاطرنشان کرد: آمار تجاوز در جامعه و در واقعیت بسیار بیشتر از آن چیزی است که در قوه قضائیه وجود دارد و خیلیها به دلیل ترس از آبروی خود از بیان آن خودداری می کنند.
مشاور وزیر و مدیرکل امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه عکس های خاص خانوادگی را در گوشی های همراه ذخیره نکنید، گفت: این موضوع بسیار مورد تأکید بوده به دلیل اینکه امکان هک شدن گوشی وجود دارد و یا می توان برای امنیت هر چه بیشتر آن برای قسمت گالری و تلگرام رمز قرار داده شود تا امکان دسترسی دیگران کمتر شود.
وی در ادامه افزود: زنان قدر فضای مجازی را بدانند و از آن استفاده کنند و خانواده ها به یکدیگر اعتماد داشته باشند و اگر خانواده ای دچار خیانتی شد باید علت را بررسی کرد، اینکه گوشی را از دست فرد بگیریم خیلی فرقی نمی کند، حفره های ناامن همیشه وجود دارند.
رادفر در خصوص شرکتهای نوپا یا استارتاپها(startup company) ، عنوان کرد: جامعه ما به توانمندسازی افراد به لحاظ فکری نیاز دارد، نگاه امنیتی به استارتاپها از اهمیت خاصی برخوردار است بنابراین اداره ای تحت عنوان «اداره کل تسهیل کسب و کارهای نوپا» در وزارت ارتباطات به وجود آمده که هر کس که ایده ای در خصوص بحث محتوایی در حوزه کارآفرینی، تولید اپلیکیشن، مباحث فرهنگی، تولید نرم افزاری و سخت افزاری و فضای مجازی و ... دارد به آنها وام های بسیار کمی داده می شود و زنان نیز سهم بالایی در این طرح دارند.
وی با بیان اینکه هیچ کاری بدون کمک مردم انجام نمی گیرد، گفت: سیاست دولت تدبیر و امید این است که تدوینگر باشد و این شما هستید که باید تولید محتوا و محتواسازی کنید و دولت در بخش های مختلف کمک می کند.
وی در پایان ابراز داشت: بیشتر وام ها برای حمایت از زنان عشایر است که از طریق همین وزارتخانه صورت می گیرد و مجوزها را صادر می کند که در کوتاه ترین زمان ممکن این وام ها را زنان دریافت می کنند.
انتهای پیام/