۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:42
کد خبر : 8883531
۱۵:۵۶

۱۳۹۶/۰۴/۱۷
فرماندار خاتم:

استعداد و ظرفیت های مناطق در اردوهای جهادی شناسایی شوند

فرماندار خاتم با بیان اهمیت فرهنگ سازی در زمینه کار و تولید بر شناسایی استعدادها و پتانسیل های مناطق در اردوهای جهادی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خاتم، فرجام فاضلی روز چهارشنبه در نشست برنامه ریزی اردوهای جهادی افزود: این اردوها که در فصل تابستان انجام می شود علاوه بر اینکه یک سنت نیکو و پسندیده است نقش بسیار مهمی نیز در رفع محرومیت زدایی در مناطق محروم دارد.

وی اظهار کرد: در این اردوها می توان علاوه بر شناسایی استعدادهای مناطق در جهت ایجاد تولید و زمینه های اشتغال نیز گام های خوبی را برداشت.

فرماندار یادآور شد: شهرستان خاتم در زمینه تولیدات کشاورزی در استان رتبه اول را دارد و می طلبد تا در این اردوها توجه بیشتری به بحث کشاورزی و صنایع تبدیلی داشته باشیم.

جانشین فرمانده ناحیه بسیج خاتم نیز گفت: امروز چیزی که می تواند برای کشورها تهدید کننده باشد بحث اقتصاد است و ما نیز باید در این زمینه پویایی داشته باشیم و با تولید بیشتر بر رونق این بخش بیفزایم.

باقری اظهار کرد: اگر اقتصاد کشوری ضعیف باشد و نتواند معیشت مردم را مد نظر قرار دهد در دراز مدت موجب ایجاد نارضایتی و برهم زدن امنیت در آن کشور خواهد شد.

وی تصریح کرد: پسته، انگور، زردآلو، گیاهان دارویی و شیر و ماست از جمله محصولات کشاورزی و لبنی است که در خاتم شناسایی شده و جزو اولویتهای تولیدی در این منطقه است که باید در زمینه بسته بندی و صنایع تبدیلی بر روی این محصولات تلاش کنیم.

سطح زیر کشت محصولات باغی خاتم 16 هزارو 713 هکتار و سطح زیر کشت محصولات زراعی 16 هزارو 526 هکتار اعلام شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید