به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سید محمدرضا هاشمی در آیین افتتاح سالن همایش های مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود در سخنانی اظهار کرد: در جشنواره خیران مدرسه ساز ۲ سال گذشته ۱۱ طرح به تصویب رسید که از این تعداد هفت مورد به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: سه طرح خیرساز دیگر شاهرود هم بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و یک طرح در مرحله بستن قرارداد برای آغاز کار است.
هاشمی با اشاره به افزایش اعتبارات استان در سال جاری، تصریح کرد: امسال اعتبارات شهرستان شاهرود از ۲۴ میلیارد تومان پارسال ، به ۵۲ میلیارد تومان افزایش یافته است.
معاون استاندار سمنان با تاکید بر پیگیری تکمیل مدرسه ۹ کلاسه شهرک بهشتی شاهرود، بیان کرد: امسال دست کم ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار برای تکمیل این مدرسه پیش بینی می شود.
هاشمی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در شهرک های حاشیه شهر، گفت: در محل هایی که مسکن مهر ساخته شده باید مدرسه و فضای آموزشی ایجاد شود تا در آینده با بحران رو به رو نشویم.
وی ادامه داد: بیش از ۲۰ واحد سازمانی آموزش و پرورش هم که ۱۸ سال بلاتکلیف مانده و محلی برای تجمع برخی بزهکاران و سبب نگرانی ساکنان منطقه شده بود، ساماندهی شد.
فرماندار شاهرود اضافه کرد: اجرای طرح های عمرانی و فرهنگی آموزش و پرورش برای دولت از اهمیت بالایی برخوردار است و به رغم مشکلات تامین اعتبار ، با کمک خیران هیچ طرحی تعطیل نشد.
هاشمی تخصیص اعتبار برای آموزش و پرورش را نوعی سرمایه گذاری آینده نگر خواند و گفت: خیران مدرسه ساز هم با مشارکت در ساخت و ساز مرکزهای آموزشی ، برای خود باقیات صالحات برجای می گذارند.
وی بر نقش خانواده ها در پیشبرد امور آموزشی و تربینی دانش آموزان در کنار آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: خانواده و آموزش وپرورش در صورت هماهنگی می توانند نقش چشم گیر در رشد دانش آموزان داشته باشند.
معاون استاندار سمنان موفقیت های دانش آموزان شاهرودی در آزمون های سراسری را مرهون تلاش و کوشش آموزگاران و فرهنگیان این منطقه خواند و گفت: توجه به زیر ساخت ها و برنامه ریزی خوب برای هدایت تحصیلی دانش آموزان در کسب این موفقیت ها تاثیرگذار است.
امام جمعه شاهرود هم در این مراسم گفت: خیران می توانند علاوه بر ساخت فضاهای آموزشی در پرورش و تربیت دانش آموزان نیز مشارکت کنند.
حجت الاسلام عباس امینی افزود: بنابر دستور دین ، انسان ها باید دیگرنگر باشند و این دیگرنگری گاه با بذل جان و آبرو و گاه با ایثار مال است.
وی یادآور شد: امام راحل (ره) هم در قبول قطعنامه ۵۹۸ فرمودند که آبرویشان را با خدا معامله کردند.
امام جمعه شاهرود با بیان این که خیران مدرسه ساز مال خود را هدیه می کنند، افزود: مهم این است که ما از محور خود بیرون آمده و دیگران را هم ببینیم و خیران از این صنف هستند.
حجت الاسلام امینی با ذکر این که، توجه به آموز ش و پرورش باید همه جانبه باشد، ادامه داد: در کنار اولیاء و فرهنگیان ، رسانه ها،جامعه و سایر دستگاه ها نیز باید برای موفقیت این مجموعه تلاش کنند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود نیز در این مراسم گفت: بهسازی این سالن با ظرفیت 135 تن، که بخشی از پژوهش سرای دانش اموزی است، دی ماه 95 آغاز شد.
حمید باباخانی افزود: بانو عصمت الملوک طاهری خیر مدرسه ساز دامغانی برای بازسازی و تجهیز این سالن بیش از 150 میلیون تومان هزینه کردند.
وی با اشاره به نقش پژوهش سرای دانش آموزی در ارتقای جایگاه علمی دانش آموزان شاهرودی گفت: این مجموعه مجهز به آزمایشگاه های نانو، فیزیک و شیمی، اتاق نجوم و سالن اجتماعات است.
باباخانی با بیان اینکه فضاهای گوناگون در مجموعه آموزش و پرورش خروجی های مختلفی به همرا دارد، افزود: راهیابی دانش آموزان به المپیادهای علمی کشوری و کسب رتبه هفتم کشوری در رشته نانو توسط دانش آموز این شهرستان از جمله خروجی های فضایی چون پژوهشسراست.
وی با اشاره به اعزام 17 تیم ورزشی به رقابت های گوناگون در سراسر کشور، اضافه کرد: کسب رتبه های برتر استانی و کشوری توسط 410 دانش آموز شاهرودی در مسابقات فرهنگی هنری هم از خروجی کانون ها به شمار می رود.
لازم به ذکر است، سالن همایش خوارزمی در محل پژوهشسرای دانش آموزی با حضور خیر ، خانم طاهری و معاون پشتیبانی مدیر کل آموزش وپرورش استان، مدیر کل نوسازی وتجهیز مدارس استان و معاون استاندار و فرماندار شهرستان، امام جمعه شهرستان و...افتتاح شد.
شهرستان شاهرود 26 هزار دانش آموز در مقاطع گوناگون دارد که در 170 آموزشگاه تحصیل می کنند.