به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ شهرام احمدی در مانور آتش سوزی که در شهرکرد برگزار شد اظهار کرد: هر ساله از اواخر بهار و تا پایان فصل پاییز آتشسوزی مراتع و جنگلها را شاهد هستیم که به دلیل سهل انگاری عوامل انسانی بیشتر رخ میدهد.
وی با بیان اینکه بیشترین علت این مهم به خاطر عدم آگاهی است عنوان داشت: فرهنگسازی امری مهم است که باید در راستای کاهش آتشسوزیها انجام پذیرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در استان شاهد آتشسوزیهایی هستیم به ایجاد آموزشهای مردمی ، پرسنل و ... پرداخته ایم که در این جهت فعالیتهای خوبی انجام گرفته است.
مدیر کل محیط زیست تصریح کرد: در سال گذشته حدود ۴۳۵ هزار متر مربع آتشسوزی رخ داده است که این میزان نسیت به سال ۹۴ با ۷۰ درصد کاهش روبهرو بوده است.
احمدی با بیان اینکه ۲۰درصد در تعداد آتشسوزی افزایش داشته ایم گفت: با وجود اینکه تعداد آتشسوزی افزایش داشته اما در میزان مساحت به دلیل عمل به موقع کاهش آتشسوزی را داشته ایم.