۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:49
کد خبر : 8885438
۰۸:۵۴

۱۳۹۶/۰۴/۲۱

تازه‌ترین بیانیه 4کشور تحریم‌کننده قطر

چهار کشور تحریم کننده قطر با بیان اینکه اقدام دوحه و واشنگتن برای مقابله با تروریسم کافی نیست، اعلام کردند که میزان جدیت مقامات قطر در این زمینه را تحت نظر خواهند گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج، به نقل از پایگاه النشره، چهار کشور تحریم کننده قطر با بیان اینکه اقدام قطر و آمریکا در زمینه مقابله با تروریسم کافی نیست، اعلام کردند: ما میزان جدیت مقامات قطر برای مبارزه با تروریسم را دنبال خواهیم کرد.

 

این چهار کشور در بیانیه ای اعلام کردند که قطر باید حمایت از تروریسم و افراط گرایان، ترویج گفتمان تنفر و دخالت در امور کشورهای دیگر را متوقف نماید و اقدامات کنونی تا زمان پایبندی قطر به اجرای مطالباتی که تضمین کننده مقابله با تروریسم و تحقق ثبات در منطقه است ادامه خواهد داشت.

 

گفتنی است که کشورهای عربستان سعودی، امارات متحده عربی، مصر و بحرین به بهانه حمایت مقامات دوحه از تروریسم و اتحاد با ایران، کشور قطر را مورد تحریم قرار داده اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید