وی با بیان اینکه بیش از یک میلیون زائران داخلی از استان همدان برای شرکت در اربعین حسینی عبور کردند، افزود: سال گذشته 36 موکب برای پذیرایی و اسکان زائران حسینی در سطح استان برپا شده و خدماتی را به مردم ارائه دادند.
معاون اجرایی سپاه انصارالحسین(ع) همدان با گلایهمندی از عدم همکاری و مشارکت نهادها در کمکرسانی به موکبهای مردمی در سال گذشته تاکید کرد: در اربعین سال گذشته با مشکلاتی روبهرو بودیم که لازم است امسال با همکاری بیشتر ادارات و نهادهای دولتی برطرف شود.
وی تصریح کرد: لازم است امسال همه پای کار آمده و ایستگاههای مردمی را یاری دهند چرا که هیچ استانی مانند همدان نتوانسته در مسیر رفت و برگشت چنین خدماتی را به زائران ارائه دهد.
موسوی عنوان کرد: در عرصه خدماترسانی لازم است پیش از همه، درون استان مورد توجه قرار گرفته و سپس به مرز خسروی و یا فعالیت در کشور عراق توجه شود چرا زئران بسیاری از همدان عبور میکنند.
وی بیان کرد: با توجه به برچیده شدن ایستگاههای خدمترسانی به زوار در مسیر برگشت لازم است امسال نیز همانند سال گذشته برای مسیر برگشت زوار که معمولا 5 طول ادامه دارد ایستگاههایی برپا شود.
معاون اجرایی سپاه انصارالحسین(ع) همدان گفت: سال گذشته و پس از پایان مراسم اربعین، ما در هرشب میزبان 30 تا 40 هزار زائر در استان همدان بودیم که بخشی از آنها در منازل مردم اسکان داده شدند.
* استان همدان دارای 9 موکب شناسنامهدار است
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات همدان نیز اظهار داشت: استان همدان در بخش جذب مشارکتها وکمکهای مردمی خوش درخشیده و جز 10 استان برتر کشور قرار گرفت.
محمدعلی بادامی افزود: کمکهای مردم دارالمومنین همدان در مراسم اربعین حسینی سال گذشته از مرز 2 میلیارد و 200 میلیون تومان گذشت و در بخش تامین مواد غذایی، امکانات و ساخت زیرساختها در داخل استان و کشور عراق هزینه شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات همدان بیان کرد: در مراسم اربعین سال گذشته 440 خادم افتخاری از 10 تا 15 روز در کشور عراق حضور یافته و به زائران حسینی خدماتی را ارائه دادند.
وی تصریح کرد: امسال در مراسم اربعین حسینی مسئولیت پذیرایی و اسکان روزانه 20 هزار نفر در استان و 5 هزار نفر در مرز خسروی بر عهده استان همدان گذاشته شده که این خود نوید خوبی برای ما به شمار میآید.
بادامی عنوان کرد: در بخش فعالیتهای مربوط به کشور عراق نیز استان همدان نخستین استانی است که توانسته موکبهای خود را شناسنامهدار کرده و اسامی آنها را به ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور و دولت عراق اعلام کند.
وی توضیح داد: فرآیند شناسایی و معرفی موکبهای شناسنامهدار همدان از 15 فروردین ماه امسال آغاز شده و هماینک استان همدان دارای 9 موکب شناسنامهدار، با ظرفیت پذیرایی از 2 هزار تا 9 هزار نفر در روز است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات همدان با تاکید براینکه امسال به دنبال همسو کردن موکبهای خود با موکبهای عراقی هستیم ابراز کرد: آمادگی داریم در مراسم اربعین حسینی امسال روزانه 27 هزار تا 32 هزار نفر را پذیرایی کرده و اسکان دهیم.
انتهای پیام/