۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:24
کد خبر : 8890785
۱۱:۰۸

۱۳۹۶/۰۵/۰۱
ﻣﺪﻳﺮﻛﻞ ﺁﻣﻮﺯﺵ و ﭘﺮﻭﺭﺵ استان ﻗﺰﻭﻳﻦ:

۲۴۰۳خانواده در مراکز فرهنگیان قزوین اسکان یافتند

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: با آغاز فصل تابستان تاکنون ۲ هزار و ۴۰۳ خانوار در مراکز اسکان فرهنگیان استان اسکان یافته اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، سالار قاسمس مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، اظهار کرد: با آغاز اسکان فرهنگیان در استان قزوین در فصل تابستان امسال تاکنون ۲ هزار و ۴۰۳ خانوار در مراکز اسکان پذیرش شده اند.

وی اضافه کرد: از ۳ لغایت ۳۱ تیرماه تعداد ۲ هزار و ۱۹۳ خانوار فرهنگی و ۲۱۰ خانوار غیر فرهنگی از مراکز اسکان استفاده کرده اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآورشد: در این مدت ۷ هزار و ۸۹۳ نفر فرهنگی و ۷۵۶ نفر غیرفرهنگی درمجموع ۸ هزار و ۶۴۹ نفر در مراکز اسکان اقامت داشته اند.

قاسمی تصریح کرد: در این ایام ۱۷ هزار و ۲۹۸ نفر روز شامل ۱۵ هزار و ۷۸۶ نفر روز فرهنگی و یک هزار و ۵۱۲ نفر روز غیر فرهنگی در استان قزوین اقامت داشتند.

وی بیان کرد: در مراکز آموزشی و رفاهی فرهنگیان(خانه معلم) نیز از مجموع آمار اسکان، ۵۴۱ خانوار به تعداد یک هزار و ۹۴۸ نفر اسکان داده شده اند.

1003/پ20/ب

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید