به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، علی اکبر علیرضایی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی(ع) در حاشیه بازدید از کلاس های حفظ قرآن کریم به نقش و جایگاه حفظ قرآن در رشد و بالندگی جامعه اشاره نمود و دوره نوجوانی را بهترین زمان برای حفظ قرآن دانست.
وی هدف از برگزاری این طرح را پرورش استعدادهای بالفعل و بالقوه نوجوانان در حوزه های حفظ قرآن کریم برشمرد و افزود: امید است پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی(ع) بتواند به وظیفه خود در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تقویت امور زیربنائی و تربیت حافظان قرآنی، به نحو احسن عمل نماید.
علیرضایی با بیان اینکه روحانیون و مربیان مجرب قرآنی در اجرای برگزاری این کلاس ها متصدیان این طرح را یاری می کنند، خاطرنشان ساخت: این کلاس ها تا پایان شهریورماه ادامه می یابد و افرادی که در این طرح شرکت می کنند در پایان دوره مدرک معتبر ازطرف اداره اوقاف و امور خیریه عطا می شود.