داشتن نسل سالم در گرو تربیت خوب دختران/ دشمن به دنبال تغییر ذائقه دختران ایرانی
به گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، حجت الاسلام اکبر خسروی در جمع سرگروههای حلقات صالحین و خانوادهای آنان در حوزه حضرت خدیجه(س) نهاوند ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه(س) و آغاز دهه کرامت اظهار داشت: آنچه که ما باید از این خاندان یاد بگیریم،«کرامت» است چراکه امام رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) که به زهرای ثانی مشهور هستند، اسوه کرامت هستند.
وی افزود: در قرآن دو گروه انسان با نام «کریم و لئیم» داریم بنابراین ما باید یاد بگیریم و بدانیم که انسان های کریم چه ویژگیهایی دارند و به آن عمل کنیم.
کارشناس مذهبی درباره اهمیت جایگاه زن و دختر در دین اسلام گفت: حضرت معصومه(س)، به عنوان یک بانوی مسلمان چنان جایگاه رفیعی دارند، که اکثر بزرگان و مراجع دینی ما اذعان می کنند از عنایات ایشان در جهت پیشرفت خود بهره مند شدهاند.
وی ادامه داد: حضرت معصومه(س) به عنوان یک بانوی جوان که در سن 25 سالگی و مجرد از دنیا رفته اند، زیارتگاه همه ما هستند اما در هیچ کدام از ادیان دیگر و حتی غرب که خودشان را حامی زنان می دانند سراغ نداریم که به یک خانم تا این اندازه مقام داده باشند.
وی در خصوص نقش تربیتی مادران گفت: در جریان جنگ تحمیلی، جوانانی بودند که رفتند و در مقابل دشمن مهاجم سینه سپر کردند و از ناموس و خاک کشور دفاع کردند؛ این جوانان حاصل تربیت مادرانی بودند که در زمان کشف حجاب خودشان را در منازل زندانی کردند تا از عصمتشان حفاظت شود.
خسروی با اشاره به برنامه های دشمن برای تغییر تربیت دینی گفت: امروزه دشمنان ما قصد دارند سبک تربیت دینی مادران ما را از بین ببرند و به جای آن الگوهایی را جایگزین کنند که باعث تربیت فرزندانی ترسو، ضعیف و بی اعتقاد شود.
وی درباره سند 2030 و هدف دشمنان از اجرای آن در ایران گفت: دشمنان میدانند تا زمانی که جوانان ما مومن و پیرو دین باشند، راهی برای نفوذ آنان وجود ندارد، بنابراین با برنامه ریزی و طراحی امثال این سند قصد دارند جوانان ما را از مسیر دین خارج کنند.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: سند 2030 قصد دارد حیا و عفت را از مادران و دختران ما بگیرد و آنها را به سبکی از زندگی مشغول کند که دیگر نتوانند فرزندان خوب و صالحی پرورش دهند؛ دشمن می خواهد ذائقه دختران ما را از سبک اسلامی به غربی بودن تغییر دهد و روحیه ایثار و از خودگذشتگی مادرانه را از آنها بگیرد و مادیگرایی را جایگزین معنویت کند.
وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم دختران خوبی تربیت کنیم در آینده نیز نسل سالمی خواهیم داشت و در این بین خانواده ها وظیفه دارند نیازهای روحی، روانی و عاطفی دختران خود را بشناسند و در درون خانواده به آن جواب دهند.
گفتنی است؛ مولودی خوانی، اجرای گروه سرود، اجرای گروه رزمی، مسابقه نقاشی،ختم قرآن و صلوات و ... از دیگر برنامههای این مراسم بود.
انتهای پیام/