حجت الاسلام اسلام حلمی با اشاره براوضاع نابه سامان فرهنکی و اختلاط مرزهای آن افزود: نباید ارزشهای الهی زن به بازی گرفته شود چرا که انسانها از آغاز آفرینش با مبداء و مقصد معین و مسیر تعیین شده خلق شده و دارای تکالیفی هستند.
وی با بیان اینکه سرمایه های وجودی انسان او را به افق رشد و تعالی در راستای صلاحیت هایش می رساند ادامه داد: باید علاوه بر به رسمیت شناختن ظرفیتهای معنوی ، در مقابل غارتگران و دشمنانی که برای غارت سرمایه های ملی و معنوی ما طراحی کرده اند ایستاد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه چالدران حیا و عفت را معنا بخش انسانیت دانست و تاکید کرد: باید علاوه بر مراقبت از خانواده ها و فرزندان با گام نهادن در مسیر انسانیت به تعالی رسیده و کریمانه زندگی کنیم.
در این مراسم پس از مولودی خوانی و برگزاری مراسم جشن علاوه برتقدیر از بانوان نمونه شهرستان چالدران ، هدایایی نیز به دخترانی که نامشان فاطمه و معصومه بود اهدا شد.