
عامر کعبی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، درباره قاچاق کالا اظهار داشت: بحث قاچاق در هر کشوری باعث ایجاد بحران و اعلام چراغ خطربرای اقتصاد کشور می شود. همه نمایندگان مجلس بر این نظر هستند که دولت در بخش جلوگیری از واردات اجناس خارجی در کشور کوتاهی می کند.
وی افزود: باید جانب انصاف را رعایت کرد که بخشی از واردات کالاهای خارجی به دلیل نداشتن تکنولوژی آن بوده که به ناچار دولت باید آن را وارد کند. بنده به دلیل عضویت در کمیسیون اقتصادی مجلس، مکرر جلساتی را برای رهایی کشور از بند قاچاق و قاچاقچیان تشکیل دادیم که خروجی های در حد انتظار و توان سازمان های بازرسی درآمد. با بازرسی های سازمان های مربوطه و پیگیری های مجلس از بخش گمرک، در سال 95 ما شاهد کاهش فاحش آمار قاچاق بودیم که همه اینها در گرو زحمات تیم اقتصادی مجلس بود.
این نماینده اظهار داشت: دولت موظف است برای تهیه اقلام مصرفی خود، از بیسکوییت تا ابزار تحریر دفاتر ، از اجناس ایرانی و داخلی استفاده کند مگر آنکه پتانسیل داخلی توانایی تولید آن را نداشته باشند.