۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
04:10
کد خبر : 8894221
۱۰:۵۹

۱۳۹۶/۰۵/۰۸
در مشهد مقدس برگزار شد:

مقام اول مسابقات قرآن و عترت دانش آموز دختر اندیمشکی

یکی از دانش آموزان دختر اندیمشکی مقام نخست رقابت های کشوری قرآن و عترت را کسب کرد.

درسیزدهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز نسرین مراد پور دانش آموز مدرسه استثنایی اندیشه در رشته نهج البلاغه مقام نخست را کسب کرد.

این دور از مسابقات دانش آموزان استثنایی کشور در مشهد مقدس با حضور ۴۰۰ نفر از دانش آموزان برگزیده سراسر کشور برگزار شد .
سیزدهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان استثنایی کشور از سوم مرداد ماه در مشهد آغاز شده است و برای مدت چهار روز ادامه دارد.
شرکت کنندگان در هفت رشته شامل حفظ، قرائت، انشای نماز، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، اذان و احکام و تفسیر در این دوره از مسابقات با هم رقابت می کنند.
در این دوره از مسابقات دانش آموزان با نیازهای ویژه در تمامی گروه ها شامل ناشنوا، کم شنوا، نابینا، کم بینا، معلول جسمی-حرکتی و کم توان ذهنی شرکت دارند و با یکدیگر رقابت می کنند.
در پایان این مسابقات، تعداد ١۴ سفر کربلا، به عنوان هدیه نفرات برتر، از سوی شورای مشارکت های زنان مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی اهدا و همچنین به قید قرعه به دخترانی که نام آن ها معصومه است، هدایایی اهداء می شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید