
به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان دیر،حمزه اعتماد صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بارزترین ویژگی قوه قضاییه گرفتن حق مظلوم از ظالم است.
وی گفت: قوه قضاییه با پاسداری از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مسئولیت خطیر در پشتیبانی از حقوق فردی و اجتماعی مردم را دارد و استقلال امروز دستگاه قضایی مرهون نگاه اندیشمندانه حضرت امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری است.
اعتماد با بيان اينكه روند رسيدگی به پرونده های مختلف در شهرستان دیر مطلوب است، افزود: مشكلی در بررسی پرونده ها در دادگستری شهرستان وجود ندارد و كارها از مجرای قانونی در حال انجام می باشد.
فرماندار دیر با بیان اینکه رفتار قاضی در جامعه باید به گونه ای باشد که الگو قرار گیرد تصریح کرد: دستگاه قضا در کنار برخورد شدید با برهم زنندگان نظم و مقابله با سوداگران مرگ باید مرکز تظلمخواهی و پناه بی پناهان باشد.
حمزه اعتماد در پایان خاطرنشان کرد: کمبود نیروی انسانی در دادگستری شهرستان دیّر و عدم افتتاح دادگاه بخش بردخون علی رغم مصوب شدن آن در گذشته از مشکلاتی است که امیدواریم حل شود.