به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، حجت الاسلام و المسلمین محی الدینی بعنوان سخنران این یادواره بیان داشت: شهدا به این نظام و به این کشور و ملت ایران آبرو دادند. قهرمانان اصلی این نظام شهدا هستند و وظیفه ما این است که از شهدا تجلیل کنیم .
وی گفت: بالاترین مقام را نزد خداوند شهدا دارند و شهادت عملی آگاهانه و اختیاری است.
محی الدینی بیان داشت : شهدا با اختیار خودشان از خود گذشتند تا به خدا برسند و امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آوردند.
وی با اشاره به منویات رهبرمعظم انقلاب در مورد شهید و شهادت بیان داشت: رهبری می فرمایند: وصیتنامه شهدای ما منشور انقلاب ماست و باید سرلوحه برنامه های ما باشد.
محی الدینی در ادامه اظهار داشت: امروز جنگ ما جنگ فرهنگی است و میدان نبرد ما فضاهای مجازی موجود در گوشی همراه فرزندان ما و پشت بام خانه های بعضی از ماهاست .
در ادامه سردار فضلی از یادگاران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس خاطراتی ازآن دوران بیان داشت. همچنین در این برنامه شهید جلال عظیمی بعنوان شهید آبروی محله آن منطقه معرفی گردید.