۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
07:32
کد خبر : 8894776
۱۰:۳۶

۱۳۹۶/۰۵/۰۹
جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمانشاه:

شناسنامه‌دارشدن موکب‌های اربعین در کرمانشاه

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمانشاه گفت: موکب‌های اربعین در کرمانشاه شناسنامه‌دار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج ازکرمانشاه، جلسه ستاد اربعین شهرستان کرمانشاه امروز یکشنبه در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

 

در این جلسه، جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه از  شناسنامه دار کردن موکبهای اربعین در کرمانشاه خبر داد و گفت: در راستای ارائه خدمات مطلوب تر به زوار اربعین، موکبهای اربعین شناسنامه دار می شوند.

 

باغ نبی خواستار افزایش فعالیت کمیته بهداشت در طول ایام اربعین شد و افزود: مناطق شش، پنج و هشت شهرداری کرمانشاه در مسیر برپایی موکب‌های اربعین قرار دارند وامسال باید بیشتر از قبل از ظرفیت بسیج، سپاه و ارتش استفاده شود.

 

معاون جهاد کشاورزی استان کرمانشاه  در این جلسه خواستار استفاده از ظرفیتهای گردشگری استان کرمانشاه در ایام پیاده روی اربعین شد و گفت: با توجه به ورود چند میلیون نفر به استان طی بازه زمانی مشخص باید علاوه بر توجه به بُعد مذهبی درصدد معرفی بیشتر جاذبه های گردشگری استان کرمانشاه باشیم.

 

افشین ایرانی بر ارائه آموزشهای پدافندی به زوار اربعین تاکید کرد و افزود: برای تامین اقلام خوراکی موکب‌ها با نرخی متعادل تر در ایام اربعین آمادگی داریم.

 

رئیس اداره اجرائیات شهرداری کرمانشاه در این جلسه با تاکید بر اینکه از برپایی موکبها در داخل سطح شهر خودداری شود، گفت: به منظور پیشگیری از ایجاد ترافیک و هرج و مرج، موکبهای سطح شهر به خارج از شهر انتقال یابد تا با پذیرایی از زوار واقعی نیت واقفین به درستی ادا شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید