۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
07:34
کد خبر : 8895781
۰۸:۵۲

۱۳۹۶/۰۵/۱۱
مسئول بسیج دانش‌آموزی حضرت معصومه(س) ساوه خبر داد

راهیابی دانش‌آموزان ساوجی به مرحله نهایی لیگ علمی "پایا"

مسئول بسیج دانش‌آموزی حضرت معصومه(س) شهرستان ساوه گفت: دانش‌آموزان دختر بسیجی ساوجی به مرحله نهایی دهمین لیگ بین‌المللی"پایا" راه پیدا کردند.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مهین قاسمی مسئول بسیج دانش‌آموزی حضرت معصومه(س) شهرستان ساوه از موفقیت تیم اعزامی از دانش‌اموزان ساوجی در لیگ علمی خبر داد و گفت: تیم پنج نفره دانش‌آموزان بسیجی سال دوم متوسطه در رشته انسانی از این شهرستان به نمایندگی از استان مرکزی به مرحله نهایی مسابقات لیگ علمی"پایا" در تهران صعود کردند.

وی افزود: فائزه ولدخانی، زینب علی‌محمدی، معصومه ارحام نمازی، فاطمه حسینی، و راضیه محمدیان دانش‌اموزان ساوجی راه یافته به این رقابت‌ها هستند که از 17 تا 19 مردادماه در پایتخت کشور به رقابت با دیگر شرکت کنندگان خواهند پرداخت.

قاسمی تصریح کرد: تیم پنج نفره دانش‌آموزی شهرستان ساوه پس ازموفقیت در مراحل مقدماتی و نیمه نهایی به مرحله نهایی دهمین دوره لیگ علمی بین‌المللی پیشگامان ایران اسلامی (پایا) راه یافت.

مسئول بسیج دانش‌آموزی حضرت معصومه(س) شهرستان ساوه تصریح کرد: هدف از برگزاری از این مسابقات ایجاد رقابت علمی مثبت و سازنده و افزایش سطح علمی دانش آموزان است تا در کنار یکدیگر به پرورش روحیه علم آموزی و پژوهشگری خود بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: مرحله کشوری و بین‌المللی این مسابقات که با حضور تیم‌هایی از کشورهای مختلف جهان از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید