۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:33
کد خبر : 8897545
۰۸:۲۵

۱۳۹۶/۰۵/۱۵
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با «بسیج»:

اقدام دو بازیکن فوتبال باید در مجلس بررسی شود

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در خصوص اقدام مسعود شجاعی و احسان حاج صفی برای حضور در برابر حریفی از رژیم صهیونیستی، گفت: این دو بازیکن باید به آرمان های مردم ایران وفادار می ماندند.
 محمد اسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج ، افزود: موضوع این دو بازیکن برای بازی مقابل نماینده رژیم صهیونیستی باید در مجلس بررسی شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو تاکید کرد: شجاعی و حاج صفی نماینده ایرانی هستند و باید وفادار آرمان های مردم ایران باشند.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این موضوع به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و باید با آن ها برخورد جدی شود.
 
گفتنی است احسان حاج صفی و مسعود شجاعی 2 فوتبالیست ملی پوش کشورمان در مقابل یک تیم ار زژیم صهیونیستی بازی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید