بیانیه دانش پژوهان طرح ولایت بسیج دانشجویی یزد:
فضای مجازی همچنان قتلگاه جوانان است
در بخشی از این بیانیه آمده است: از مسئولین مطالبه ی پیگیری و به نتیجه رساندن و همچنین سرعت بخشیدن در فرآیند اتمام طرح شبکه ملی اطلاعات که از سال ۱۳۸۴ ایده ی اولیه ی آن داده شده است را داریم.
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، جمعی از دانشجویان بسیجی حاضر در دوره طرح ولایت استانی در مشهد مقدس پیرامون وضعیت نابسامان فضای مجازی کشور و در اعتراض به کوتاهی مسئولین در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بیانیه ای صادر کردند که متن آن به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
« امروز فضای مجازی قتلگاه نوجوانان و جوانان شده است و منطقه عظیمی از این فضا اکنون در دست دشمن است و آن ها هم دارند به ما ضربه می زنند.» امام خامنه ای(مدظله العالی)
حمد و سپاس خداوند تبارک و تعالی، علی رغم جهل گسترده ی جهان امروزی، جوانانی داریم که در سنگر حق، مانند نسل اول انقلاب و شهدای بزرگوارمان، همواره مقاومت و مبارزه در عرصه های مختلف را رها نکرده و تحت لوای رهبری مقام معظم انقلاب،حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) در صراط مستقیم گام برمی دارند.
باتوجه به گسترش روز افزون گستردگی و کارآمدی فضای مجازی و اهمیت غیر قابل انکار آن و اشاره ها و توجهات رهبر انقلاب اسلامی به این امر که مکرراً در بیانات خود یادآور این موضوع می شوند و همچنین استفاده ی مخرب دشمنان انقلاب از این فضا در راه تضعیف انقلاب اسلامی و به مفسده کشیدن و تضعیف روحیه جوانان با نشاط ایران اسلامی و آسیب زدن به بنیان خانواده های اسلامی نیاز به وجود و ساخت «شبکه ی ملی اطلاعات» بیش از گذشته احساس می شود.
امروز در حالی که فساد و ناهنجاری های اجتماعی واخلاقی روز به روز در فضای مجازی در حال گسترش می باشد و این عرصه رها شده به فرموده مقام معظم رهبری به قتلگاه جوانان ما تبدیل شده، ساماندهی به این اوضاع و اهتمام جدّی مسئولین به این امر ضرورتی غیرقابل انکار دارد چرا که تداوم وضعیت کنونی فضای مجازی کشور، آسیب های متعدد اجتماعی را به همراه خواهد داشت.
طبق تعریف مصوب در تبصره ی ۲ ماده ی ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه و همچنین مصوبه ی شورای عالی فضای مجازی، قرار بر این بود که این مصوبه در راستای ایجاد و تکمیل شبکه ملی اطلاعات و ساماندهی به وضعیت فضای مجازی تا پایان سال ۱۳۹۵ و به معنای دیگر تا قبل از اتمام دولت یازدهم عملی و اجرا شود، که اقداماتی هم انجام شد و قابل قدردانی و سپاس است اما علی رغم این تلاشها این طرح به پایان نرسید وهمچنان اجرایی نشده است.
لذا با توجه به کارشکنی های متعدد مسئولین در طی سالهای اخیر و بی توجهی ایشان به این امر مهم که مسئله ای بحث برانگیز است، ما دانشجویان دوره ی "طرح ولایت دانشجویی استان یزد" از مسئولین مطالبه ی پیگیری و به نتیجه رساندن و همچنین سرعت بخشیدن در فرآیند اتمام این طرح که از سال ۱۳۸۴ ایده ی اولیه ی آن داده شده است را داریم.
در این راه از دولتمردان و مسئولین به خصوص در دولت جدید درخواست داریم تا از جوانان انقلابی و فهیم و متخصص این مرز و بوم استفاده کنند و نگاه ایشان به داخل باشد.
به امید توفیق و موفقیت روز افزون شما
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته