۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
16:08
کد خبر : 8901626
۱۱:۴۵

۱۳۹۶/۰۵/۲۳

استقبال‌‌نتانیاهو ازجدایی‌‌کردستان‌عراق

همزمان با مخالفت آمریکا با همه‌پرسی جدایی کردستان عراق از این کشور، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سفر به آمریکا گفته که به این موضوع «نگرش مثبتی» دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی دیدار با هیئتی از کنگره آمریکا، حمایتش از همه‌پرسی استقلال منطقه کردستان عراق را اعلام کرد.

روزنامه «جروزالم پست» به نقل از منبعی در جلسه دیدار نتانیاهو با هیئتی از ۳۳ عضو کنگره آمریکا – به ریاست کوین مک‌کارتی رهبر جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان – نوشت وی از «نگرش مثبت» خود به تاسیس یک دولت مستقل کُردی در عراق صحبت کرد.

وی همچنین شهروندان کردستان عراق را مردمی «شجاع و غرب‌گرا» توصیف کرده که در «ارزش‌های اسرائیل با آنها مشترک هستند».

این در حالی است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی معمولا به دلیل حساس بودن مسئله استقلال کردها، در این باره به صورت مستقیم اظهار نظر نمی‌کرد.

احزاب سیاسی منطقه کردستان عراق روز ۱۷ خرداد با اجرای همه پرسی استقلال منطقه کردستان در ماه سپتامبر موافقت کرده بودند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید