۲۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 18 May 2025
07:40
کد خبر : 8902231
۱۰:۳۸

۱۳۹۶/۰۵/۲۵
حاج حسین چاهبندی:

موکب شناسنامه دار دیر میزبان زائران اربعین حسینی

بوشهر-مسوول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان دیّر از فعالیت یک موکب شناسنامه دار این شهرستان در کربلای معلی خبر داد.

حسین چاهبندی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از شهرستان دیر، در رابطه با اجرای طرح شناسنامه‌دار کردن موکب‌ها در اربعین امسال اظهار داشت: یک موکب در شهرستان دیر شناسنامه دار شده است.

وی گفت: امسال تمامی موکب‌ها باید مجوز اخذ کنند و این مجوز را هم دولت عراق و هم ایران ارائه می‌کند که با اخذ این مجوز دولت عراق موظف به ارائه خدماتی ازجمله آب، برق، تلفن و دیگر خدمات می‌شود.

چاهبندی افزود: ستاد بازسازی عتبات عالیات در زمینه مکان‌یابی موکب‌ها خدمات‌رسانی می‌کند و علاوه بر این یکسری خدمات ویژه دیگری را نیز ارائه می‌کند.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان دیر افزود: موکب بیت‌الزهرا(س) شهرستان دیّر  واقع در کربلای معلی در خیابان باب القبله امام حسین(ع)جنب خیمه‌گاه در ایام پیاده‌روی اربعین به زائران حسینی خدمات ارائه می‌دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که قصد کمک در برپایی این موکب دارند می‌توانند به دفتر ستاد بازسازی عتبات و عالیات شهرستان دیّر در محل مصلای شهدای محراب دیّر مراجعه کنند.

انتهای خبر./

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید