۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:52
کد خبر : 8903788
۰۱:۳۷

۱۳۹۶/۰۵/۲۸
مدیرروابط عمومی آتش نشانی کاشان:

آتش سوزی مرکز مخابراتی شهید قندی مهار شد

مدیرروابط عمومی سازمان آتش نشاني وخدمات ايمني شهرداري کاشان از مهار آتش سوزی مرکز مخابراتی شهید قندی کاشان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان، روح‌الله فدائی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ساعت 15 امروز وقوع یک فقره آتش‌سوزی در اتاق سوئیچ مرکز مخابراتی شهید دکتر قندی، واقع خیابان شهید رجایی  به ستاد فرماندهی این سازمان اطلاع داده شد و متعاقب آن خودروهای اطفائیه در محل حاضر و با توجه به شرایط  آتش‌سوزی که منجر به سوختن  بخشی از دستگاه‌های اتاق سوئیچ مرکز شده بود، اقدامات در جهت  اطفاء حریق انجام و از گسترش حریق و خسارت سنگین به تجهیزات و دیگرقسمت‌های ساختمان  جلوگیری به عمل آمد.

وی افزود: در این حادثه که علت آن توسط کارشناسان سازمان در حال بررسی است، ۲۲ نفر از مأموران سه ایستگاه عملیاتی شماره 1 ، 2 و 4 این سازمان با استفاده از ۸ خودروی اطفائیه سنگین و پشتیبانی و با تلاشی مؤثر، موفق به مهار و اطفاء حریق شدند.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان در پایان  خاطرنشان کرد : حضور تعدادی از پرسنل مرکز مخابرات در محل و استفاده از خاموش کننده‌های موجود در ساختمان تأثیر به سزایی در عدم گسترش حریق داشته است.                                                        

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید