به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد؛حجت الاسلام علی شیخ زاده مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج روح الله یزد در این جلسه گفت: توسل به اهل بیت؛عامل نجات انسان است.
ما انسان ها هر وقت مشکل مادی و یا کسالت جسمانی داشته باشیم، به اهل بیت متوسل می شویم ولی وقتی مشکل عقیدتی داشته باشیم، روحمان بیمار باشد، هیچ توجهی نداریم و هیچ توسلی به اهل بیت نداریم، در صورتیکه مشکلات معنوی و روحی به مراتب بیشتر از مشکلات جسمی است و چه بسا خیلی از مشکلات جسمی سرمنشأش مشکلات روحی و معنوی است.
وی در ادامه افزود:متأسفانه جامعه ما از اهل بیت دور شده است شاید حضور فیزیکی در حرم اهل بیت، امامزاده ها و یا مجالس روضه باشد، ولی آن حضور معنوی و قلبی نیست و تا وقتی حضور قلبی و معنوی نباشد انسان اصلاح نمی شود.