به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، حجت الاسلام محسن کرمی واعظ قزوینی در یادواره ٧۰ شهید مرداد ماه قزوین و حومه، یاد و خاطره ی همه شهدا به ویژه سید آزادگان حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر ابوترابی و سیدالاسرا سرلشگر حسین لشگری را گرامی داشت.
وی گفت: شهدا نمرده اند بلکه زنده اند و نزد خداوند روزی می خورند و بر همه اعمال انسانها نظارت می کنند مطلب فوق بیانگر مقام والای آنها است.
واعظ قزوینی افزود: شهدا و رزمندگان به دشمنان اجازه ندادند که یک وجب از خاک ایران را تصرف کنند و با اقتدار و عزت همه آنها را از کشورمان بیرون راندند.
وی به شهید مدافع حرم محسن حججی اشاره کرد و گفت: این شهید بزرگوار با تاشی از شهدای انقلاب و دفاع مقدس به جنگ با کفار رفته تا ضمن نابودی آنها از ارزشها و آرمانهای اسلام دفاع کند.
کرمی افزود: سران استکبار جهانی و تکفیری ها فکر می کنند که می توانند با به شهادت رساندن مسلمانان دین اسلام را نابود کنند در حالی که خداوند به برکت خون شهدا دشمنان را از بین خواهد برد.
وی با اشاره به سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گفت: این عزیزان سالها درد و رنج اسارت را با داشتن روحیه ی صبر، ایثار، استقامت و مقاومت در اردوگاههای رژیم بعث تحمل کردند.
کرمی با بیان اینکه آزادگان قهرمانان روزهای سخت بودند، افزود: آنها اثبات کردند در هر لحظه مدافع ارزشهای اسلام هستند و هرگز برابر مشکلات از اهداف والای خود عقب نشینی نمی کنند.
واعظ قزوینی با بیان اینکه آزادگان اسوهای صبر و مقاومت هستند، گفت: باید ایستادگی این عزیزان برابر شکنجه های دشمنان برای آحاد جامعه تبیین شود تا بدانند آنها در حراست از آرمانهای انقلاب متحمل چه سختی هایی شدند.
وی با اشاره به اینکه شهدا و رزمندگان تابع ولایت فقیه بودند، افزود: آزادگان سرافراز ما نیز در دوران اسارت نشان دادند که همچنان برابر سخت ترین شکنجه ها دست از تبعیت رهبری بر نخواهند داشت.
واعظ قزوینی با اشاره به نقش سید آزادگان شهید سید علی اکبر ابوترابی در دوران اسارت گفت: ایشان در دوران اسارت همچون پدری برای اسرا بودند و در سخت ترین شرایط مونس، همدم و گره گشای مشکلات آنها بود.
وی افزود: این شهید بزرگوار با روحیه ی که داشتند به همه اسرا نشاط و شادابی می دادند و امید را در دل آنها زنده می کرد.
گفتنی است: در مراسم فوق یاد و خاطره ی ٨۵ والدین شهدا که طی مرداد ماه سالهای گذشته دار فانی را وداع گفتند گرامی داشته شد.
همچنین در پایان مراسم مدعوین با حضور بر مزار شهدا ضمن قرائت فاتحه و نثار گل یاد و خاطره ی آنها را گرامی داشتند.
در این مراسم دکتر داود محمدی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی و غلامرضا حقایق پور مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین حضور داشتند
1001/پ30/ب