۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:36
کد خبر : 8905681
۱۳:۰۳

۱۳۹۶/۰۵/۳۰
رزمنده مدافع حرم ؛

خون شهيد حججي تجلي غيرت علوي بود

جهانگير رمضاني؛خون شهيد والا مقام محسن حججي تجلي غيرت علوي بود. اي کاش آن هايي که بايد قدر بدانند، قدر بدانند.

 به گزارش بسیج دانشجویی خبرگزاری بسیج، جهانگير رمضاني، رزمنده بسیجی مدافع حرم  به تبيين ابعاد اخلاقي مدافعان حريم ولايت پرداخت و گفت: خون شهيد والا مقام محسن حججي تجلي غيرت علوي بود. اي کاش آن هايي که بايد قدر بدانند، قدر بدانند.

رمضاني افزود: وقايع و اظهارات برخي از مسئولين در نظام جمهوري اسلامي نشان مي دهد که آن قدر هم که مي گفتند آرمان گرا نيستند.
بعضي افراد خيلي پر رو هستند که هم رفيق دزدند و هم شريک قافله؛ اين روز ها که همه مردم ايران داغدار شهادت شهداي مدافع حرم هستند، برخي اعتدال و ميانه روي را در واقع سپر پوپوليستي و شعاري خود قراردادند تا امروز زباني دراز داشته باشند بر سر کساني که آن ها را مديون خود کرده اند. کساني که تا ديروز حرف از اتحاد و اعتدال و اصلاحات به نفع مردم مي زدند امروز از پشتوانه سياستي به نام برجام سهم خواهي مي کنند. پس چه شد آن همه شعار که ما براي مردم آمده ايم؟ کار کردن براي مردم را از شهدا ياد بگيرد.

اين مدافع حرم بسیجی در ادامه سخنان خود ابراز داشت:
مدتي طول کشيد تا طرح برجام از جانب دولت مطرح شود، مدت مديدي طول کشيد تا مذاکرات به نتيجه رسيد و بالأخره مدت زيادي است که منتظر اجراي تعهدات از سوي آمريکا هستيم، تا اينکه آقاي ظريف اعلام مي کنند متن برجام هم نقض شده...
آقاي ظريف شما که ديپلمات ما هستيد چه ضمانت اجرايي براي عدم انجام تعهدات قرار دادي وجود دارد؟؟؟ چرا فکر اين روز را نکرديد؟ چرا به عدم خوش بيني رهبر نسبت به اين مذاکرات توجه نکرديد؟؟؟ چرا راهي براي بازگشت به قبل نگذاشتيد و همه پل هاي پشت سر را خراب کرديد؟ چرا طوري رآکتور اراک را متوقف نکرديد که در صورت عدم اجراي تعهدات طرف مقابل قابل بازگشت باشد؟ پاسخ خون شهداي هسته اي را چطور مي دهيد؟
تاوان ساده لوحي شما را شهدا نبايد بدهند. آمريکايي که حرف از صلح و دوستي و . . . مي زند؛ به تروريست هاي تکفيري آن چنان کمک مي کند که فکر آن در مخيله تان هم نمي گنجد.
فهميديد در بازي گل يا پوچي که با غربي ها انجام داديد بر خلاف اينکه فکر کرديد هر دو گل است و آن را برد برد خوانديد ولي هر دو پوچ بودند.

وي در پايان ابراز داشت: اميد است بعد از معطل ماندن چند ساله کشور به خاطر برجام نا فرجام ديگر اين بار کشور بر سر تقسيم احکام مسئوليتي ميان لنگ در هوا نماند. شهيد حججي اسوه مسئوليت پذيري است، از او ياد بگيريد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید