۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
21:06
کد خبر : 8908381
۱۹:۴۵

۱۳۹۶/۰۶/۰۴
در یادواره شهدای مدافع حرم و شهید حججی در مهریز مطرح شد:

شهدای مدافع حرم، سمبل‌های حقیقی ایثار و فداکاری هستند

یادواره شهدای مدافع حرم و شهید محسن حججی، در مسجد حضرت امام جعفر صادق (ع) مهریز برگزار شد .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، در این مراسم که جمعی از خانواده شهدا و ایثارگران، مسئولان و اقشار مختلف مردم حضور داشتند یکی از آزادگان دوران دفاع مقدس گفت: شهدای مدافع حرم، سمبل‌های حقیقی ایثار و فداکاری هستند.
احمد هژبری از یادگاران و آزادگان هشت سال دفاع مقدس با گرامیداشت خاطره شهیدان افزود:شهدای گرانقدر مدافع حرم با جانفشانی خود از حرم منور اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در برابر دشمنان و گروه تکفیری داعش دفاع می‌کنند.
یادگار دفاع مقدس ادامه داد: اگر دفاع جانانه شهدای مدافع حرم نبود دشمنان اسلام و مسلمین با توطئه‌های خود به ارزش‌های الهی ضربه وارد می‌کردند، ولی هوشیاری و حضور آن‌ها در عرصه‌های مختلف موجب شکست کفر جهانی شده است.
هژبری خاطر نشان کرد: عزت و امنیت کشور ما به رغم توطئه‌های مختلف استکبار جهانی بخاطر ایثار و فداکاری رزمندگان اسلام و شهدای مدافع حرم است و باید همواره خاطره آن‌ها زنده بماند.
وی تصریح کرد: داعش و تکفیری‌ها دست پرورده استکبار جهانی هستند و باید امت اسلام و ملت قهرمان ایران در برابر توطئه‌های آن‌ها دارای بینش و بصیرت باشند.
در این مراسم مداحان اهل بیت و عصمت (ع) به ذکر مصائب آل الله پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید