۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:30
کد خبر : 8909537
۱۳:۰۰

۱۳۹۶/۰۶/۰۶
فرمانده پایگاه بسیج وزارت کشور:

شهیدان رجایی و باهنر بسیجی‌وار کشور را اداره می‌کردند

فرمانده پایگاه بسیج وزارت کشور گفت: در هفته دولت جای دارد تا یادی کنیم از شهدای 72 تن، خصوصا شهید رجایی و شهید باهنر که بسیجی‌وار کشور را اداره می کردند و نهایتا به درجه رفیع شهادت نایل گشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، حسن قشقایی فرمانده پایگاه بسیج وزارت کشور در همایش گرامیداشت روز بسیج کارمندان ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن روز کارمند و هفته دولت اظهارداشت: در هفته دولت جای دارد تا یادی کنیم از شهدای 72 تن، خصوصا شهید رجایی و شهید باهنر که بسیجی‌وار کشور را اداره می کردند و نهایتا به درجه رفیع شهادت نایل گشتند.

قشقایی یادآور شد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، درست است که زمان مسوولیت شهیدان رجایی و باهنر کم بوده اما همواره آنان تقوا و رضایت الهی را سرلوحه کار خود قرار می دادند.

وی با بیان اینکه شهید فارسی که به عنوان شهید شاخص سال 96 بسیج کارمندان انتخاب شده است، افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره پیشرفت و رشد خود را به واسطه جانفشانی ها و ایثارگری های همین شهدا به دست آورده است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید