به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با اعلام این مطلب گفت: در جهت خدمت به محرومین و اجرای فرمان آتش به اختیار رهبری تعداد 50 نفر از دانشجویان این دانشگاه به صورت خودجوش در اردوهای جهادی ثبت نام کردند
سید حجت عبادزاده افزود: این دانشجویان در قالب دو گروه جهادی سازماندهی شده اند و برای احداث دو باب خانه محروم در روستای شیوان کندی بخش مرکزی خوی اعزام شدند.
وی افزود: با پیگیریهای انجام شده اعتبار احداث دوباب خانه محروم در این روستا توسط معاونت مردم یاری قرارگاه حمزه به ارزش 320 میلیون ریال تامین شده است و امید است با فعالیت جهادی و شبانه روزی دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد خوی تا پایان شهریور تکمیل و به دو خانواده محروم تحویل داده شود.
عبادزاده اظهار داشت: حضور دانشجویان در اردوهای جهادی برکات فراوانی برای خود دانشجو و برای مردم مناطق محروم دارد؛ این اردوها باعث آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با واقعیات جامعه و معضلات اصلی کشور می شود و از سویی دیگر موجب تقویت اعتماد به نفس، مسئولیت پذیری، کارگروهی و مطالبه گری در دانشجویان می شود.