۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
04:18
کد خبر : 8910411
۱۹:۰۳

۱۳۹۶/۰۶/۰۷

لبیک دانشجویان بسیجی خوی به فرمان آتش به اختیار رهبری

با هدف آشنایی قشر جوان با روحيه جهادي و حماسي، دانشجویان بسیجی دانشگاه ازاد اسلامی واحد خوی در روستای شیوان کندی نوعي سبك زندگي جهادي كه از آرمان هاي شهدا سرچشمه گرفته را تجربه می کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با اعلام این مطلب گفت: در جهت خدمت به محرومین و اجرای فرمان آتش به اختیار رهبری تعداد 50 نفر از دانشجویان این دانشگاه به صورت خودجوش در اردوهای جهادی ثبت نام کردند

سید حجت عبادزاده افزود: این دانشجویان در قالب دو گروه جهادی سازماندهی شده اند و برای احداث دو باب خانه محروم در روستای شیوان کندی بخش مرکزی خوی اعزام شدند.

وی افزود: با پیگیریهای انجام شده اعتبار احداث دوباب خانه محروم در این روستا توسط معاونت مردم یاری قرارگاه حمزه به ارزش 320 میلیون ریال تامین شده است و امید است با فعالیت جهادی و شبانه روزی دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد خوی تا پایان شهریور تکمیل و به دو خانواده محروم تحویل داده شود.

عبادزاده  اظهار داشت: حضور دانشجویان در اردوهای جهادی برکات فراوانی برای خود دانشجو و برای مردم مناطق محروم دارد؛ این اردوها باعث آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با واقعیات جامعه و معضلات اصلی کشور می شود و از سویی دیگر موجب تقویت اعتماد به نفس، مسئولیت پذیری، کارگروهی و مطالبه گری در دانشجویان می شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید