۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:41
کد خبر : 8911459
۱۶:۲۴

۱۳۹۶/۰۶/۰۷

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث به زنجان سفر می کند

به منظور افتتاح طرح های عمرانی و شرکت در جشنواره شهید رجایی؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به زنجان سفر می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عصر امروز همزمان با آخرین روز از هفته دولت به منظور افتتاح و کلنگ زنی چند طرح عمرانی، شرکت در جشنواره آش ایرانی و حضور در جشنواره شهید رجایی استان زنجان به استان سفر می کند.

مهندس علی اصغر مونسان عصر امروز در نخستین ساعات ورود خود به زنجان، از گنبد تاریخی سلطانیه بازدید خواهد کرد.

افتتاح واحد تولیدی روی پردازان و بهره برداری از شرکت ملات خشک زنجان در شهرک صنعتی شماره 2، از دیگر برنامه های مونسان در سفر دو روزه به استان زنجان می باشد.

افتتاح دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی که با حضور 27 شرکت کننده از استان های مختلف کشور در بخش آش، 31 استان در بخش صنایع دستی در قالب 173 غرفه در زنجان برگزار می شود، پایان بخش برنامه های اولین روز از سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به استان زنجان خواهد بود.

مونسان صبح فردا بازدید از موزه مردان نمکی و بنای تاریخی رختشویخانه زنجان را در برنامه خود دارد.

وی پس از بازدید از کلینیک رادیوتراپی فوق تخصصی مهرانه زنجان، با حضور در جشنواره شهید رجایی استان زنجان، از کارمندان نمونه و برگزیدگان صنوف و اقشار مختلف در استان تجلیل خواهد کرد.

کلنگ زنی طرح توسعه هتل 5 ستاره بزرگ زنجان، آخرین برنامه سفر دو روزه مونسان به زنجان خواهد بود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید