۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:10
کد خبر : 8911823
۰۸:۵۵

۱۳۹۶/۰۶/۱۱
توسط نشر قدیانی

«۶۶ قصه از هانس کریستین آندرسن» به چاپ ششم رسید

چاپ ششم کتاب «۶۶ قصه از هانس کریستین آندرسن» از سوی نشر قدیانی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج،کتاب «66 قصه از هانس کریستین آندرسن» با ترجمه‌ پریسا همایون‌روز و تصویرگری محسن حسن‌پور در نوبت چاپ ششم روانه‌ بازار کتاب شد.

هانس کریستین اندرسن نویسنده، شاعر، نمایشنامه‌نویس و پدر افسانه‌های نو نیز نامیده می‌شود. او با آمیختن قصه‌های عامیانه با تخیل خود، 168 افسانه نو نوشته است.

«درخت بلوط سیصد و شصت و پنجمین سال زندگی‌اش را می‌گذراند و بلندترین و تنومندترین درخت جنگل بود؛ به طوری که شاخه‌هایش روی تمام درختان اطراف سایه انداخته بود و در دریا از فاصله دور دیده می‌شد و به همین دلیل راهنمای کشتی‌ها بود. یک شب قبل از کریسمس درخت بلوط خواب دید که تا آسمان اوج گرفته است و تمام درختان هم‌سطح او به بالا آمده‌اند. او با خود گفت: چنین خوشبختی و سعادتی چگونه ممکن است و کسی در پاسخ گفت: در بهشت هرچیز ممکن است. فردای همان روز طوفانی عظیم درخت بلوط کهن‌سال را از پا درآورد. «آخرین رویای درخت بلوط کهن‌سال» یکی ازداستان‌های مجموعه حاضر اثر هانس کریستین آندرسن ـ نویسنده برجسته دانمارکی در قرن نوزدهم ـ است. عناوین برخی دیگر از داستان‌های کتاب عبارت است از: پیوند دوستی؛ ملکه برفی؛ مادر درختی؛ یقه پیراهن؛ خانه قدیمی؛ و اندوه.»

این کتاب شامل 66 قصه در 847 صفحه است که جزو کتاب‌های برتر پنجمین جشنواره کتاب‌های برتر انجمن کودک و نوجوان سال 88 است. انتشارات قدیانی آن را در نوبت چاپ ششم، تیراژ 1100 نسخه و قیمت 35000 تومان در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

برای تهیه‌ی این کتاب‌ علاوه بر مراجعه به کتاب‌فروشی‌های سراسر کشور، می‌توانید برای خرید اینترنتی آن به نشانی الکترونیکی www.ghadyani.org  نشر قدیانی نیز مراجعه کنید.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید