۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:00
کد خبر : 8913641
۰۶:۳۸

۱۳۹۶/۰۶/۲۶
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با «بسیج»:

روزهای بحرانی وزارت نیرو بدون وزیر

جوکار گفت: وزرایی که توانمند بودند رأی نیاوردند و کسی فکر نمی کرد که وزیر یشنهادی نیرو در شرایط حساس کنونی نتواند رأی اعتماد نگیرد.

محمدصالح جوکار، عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به روزهای پر فشار و مهم تابستان و مصرف انرژی و وزارت خانهی بدون وزیر نیرو گفت:  آن چیزی که در مجلس شورای اسلامی شاهد آن بودیم این است که انتظار می رفت وزرایی که توانمندی لازم را نداشتند رأی اعتماد نگیرند اما نتیجه برعکس شد و وزرایی که توانمند بودن رأی نیاوردند و کسی فکر نمی کرد که وزیرپیشنهادی نیرو در شرایط حساس کنونی نتواند رأی اعتماد نگیرد.

 روزهای بحرانی  وزارت نیرو بدون وزیر سپری می شود

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارتباط مستقیم وزارت نیرو با مردم، صنعت و کشاورزی تصریح  کرد: وزارت نیرو یک وزارتخانه ای است که خانواده ها ایرانی، صنعت، کشاورزی  و... به طور مستقیم با آن در ارتباط هستند.از یک سو بحث تولید  انرژی را داریم واز سوی دیگر مسأله آب و تأمین آن از مهم ترین چالش های وزارت نیرو است.

وی با اشاره به مهم تررین چالش وزارت نیرو عنوان کرد: آب با توجه به اینکه مایه حیات تبدیل به یک چالش اساسی و مهم شده که گریبان گیر حوزه های آبی و غیر آبی کشور شده است.آب مسأله ی بسیار حائز اهمیتی است که وزارت نیرو با آن دست و پنجه نرم خواهد کرد و اگر مجلس شورای اسلامی به وزیر پیشنهادی نیرو رأی اعتماد نداد باید بلافاصله وزیر جدیدی معرفی می شد تا در موضوعات مهم چون معضل کمبود آب با مشکل جدی تری مواجه نشویم.

جوکار خاطرنشان کرد: امروز بحران آب داریم و در شرایطی که فصل گرمای تابستان به پایان نرسیده است بحران کمبود انرژی هم کشور را تهدید می کند.لذا بحران آب و انرژی می تواند در آینده مشکل ساز شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید