۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
11:49
کد خبر : 8915709
۲۱:۱۲

۱۳۹۶/۰۶/۱۹

دومین سالگرد فاجعه منا در نیشابور برگزار می‌شود

نماینده خانواده‌های ۵۳ شهید فاجعه منا از برگزاری مراسم بزرگداشت این شهدا به مناسبت دومین سالگرد این فاجعه در سه‌شنبه هفته آتی در بقعه امامزاده محروق (ع) خبر داد.
عباس شیخانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی، اظهار داشت: این مراسم با حضور خانواده‌های این عزیزان و مردم همیشه در صحنه و زائران در محوطه این بقعه متبرکه از سوی خانواده‌ها و فرمانداری، بنیاد شهید، ناحیه مقاومت بسیج، تیپ ۲۱ زرهی امام رضا (ع)، اداره اوقاف و امور خیریه، شورای اسلامی شهر، شهرداری، آتش‌نشانی، اورژانس و هلال احمر برگزار می‌شود.

وی با محکومیت چندباره جنایت حکام بی‌عرضه آل‌سعود و آرزوی نابودی این حکومت خائن به حرمین شریفین، افزود: سخنران اصلی این مراسم که ساعت ۱۶ تا ۱۹ بیست و یکم شهریورماه جاری برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام عابدی مسؤول حوزه نمایندگی، ولی فقیه در سپاه قدس استان است و جدا از مداحی، شاهد اجرای فاخر برنامه تعزیه‌خوانی از سوی کانون تعزیه انجمن تئآتر نیشابور توسط هنرمندان ارزشی شهرستان به مسؤولیت مهدی نجفی هستیم.

شیخانی با اشاره به اینکه ۱۴ نفر از این شهیدان در گلزار شهدا و باقی در شهر‌های اقماری و روستا‌ها دفن شدند، یادآور شد: هنوز پیکر شهید انجیدنی تعیین تکلیف نشده است و عملا ایشان جاویدالاثر شده‌اند.

وی اضافه کرد: البته برخی خانواده‌ها تصمیم گرفته‌اند جدا از این مراسم گروهی، به تاریخ دوم مهرماه آینده مصادف با ۱۰ ذیحجه سال ۱۴۳۶ قمری مراسم انفرادی نیز برگزار کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید